ببین دوست من، چرا میری دنبال راهی که بقیه رفتن یا دارن میرن؟ فکر نمیکنم اونقدر سخت باشه که یک راه جدید رو پیدا کرد، الان همین کاری رو که خودم دارم انجام میدم میشه خیلی راحت اینجا توضیح داد و قول میدم هر کسی که میاد اینجا مطلب رو میخونه از فردا میره میشینه همین کار رو انجام میده بدون اینکه حتی تغییری داخلش بده، میدونی چرا؟ چون ما همیشه عادت داریم کارهای بقیه رو کپی کنیم ولی هیچوقت دنبال این نرفتیم که خودمون یه چیزیو به وجود بیاریم واسه همینم هست به جایی نمیرسیم، اینطوری هم اونا کار رو خراب میکنن هم اینکه دیگه نمیذارن من ادامه بدم و کار منو هم خراب میکنن، اگر نگاه کنیم امکانات دور و بر ما زیاد هست، بعضی وقتها با خودم میگم کاش میتونستم سرور کانفیگ کنم و خودم واسه خودم سرور داشته باشم نه اینکه برم بفروشم بلکه خیلی کارهای دیگه ازش بکشم بیرون، مگه سرور فقط برای فروش و سایت بالا آوردن و استخراج بیت کوین و کارهای این شکلی هستش؟ نه خیلی کارها میشه کرد که قول میدم هیچ سرور فروشی اینجا حتی بهش فکر هم نکرده، این یک نمونه بود که مثال زدم، خیلی کارهای دیگه با استفاده از امکانات دورمون میشه کرد، کافیه فکر کنیم که نمیکنیم