نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 331

موضوع: با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    93 پست

پیش فرض پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
    باید درآمدتون با دلار باشه که بتوانید ادامه بدید، البته من خودم هیچوقت داخل کارهای خرید و فروش سرور و سایت و هاست و این چیزا نبودم و نخواهم رفت چون در اینطور کارها اگر بخوای کیفیت خوب ارائه بدی باید به دلار بخری به ریال بفروشی و می‌شه ضرر، در کل روی کار ما تاثیری نذاشته چون همونقدری که دلار میدیم چند برابرش رو پس میگیریم، شما هم به همین فکر باشید و راه های تازه رو امتحان کنید. 1 ماه پیش و 1 سال پیش و 10 سال پیش خیلی وقته گذشته و دیگه نباید بهش فکر کرد. اگر امروزت بخواد مثل دیروزت باشه کلا باید تعطیلش کرد.
    باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !

عضو جدید AlienX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-Pro نمایش پست ها
    باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !
    ببین دوست من، چرا میری دنبال راهی که بقیه رفتن یا دارن میرن؟ فکر نمیکنم اونقدر سخت باشه که یک راه جدید رو پیدا کرد، الان همین کاری رو که خودم دارم انجام میدم می‌شه خیلی راحت اینجا توضیح داد و قول میدم هر کسی که میاد اینجا مطلب رو می‌خونه از فردا میره میشینه همین کار رو انجام میده بدون اینکه حتی تغییری داخلش بده، میدونی چرا؟ چون ما همیشه عادت داریم کارهای بقیه رو کپی کنیم ولی هیچوقت دنبال این نرفتیم که خودمون یه چیزیو به وجود بیاریم واسه همینم هست به جایی نمیرسیم، اینطوری هم اونا کار رو خراب می‌کنن هم اینکه دیگه نمیذارن من ادامه بدم و کار منو هم خراب می‌کنن، اگر نگاه کنیم امکانات دور و بر ما زیاد هست، بعضی وقتها با خودم میگم کاش می‌تونستم سرور کانفیگ کنم و خودم واسه خودم سرور داشته باشم نه اینکه برم بفروشم بلکه خیلی کارهای دیگه ازش بکشم بیرون، مگه سرور فقط برای فروش و سایت بالا آوردن و استخراج بیت کوین و کارهای این شکلی هستش؟ نه خیلی کارها می‌شه کرد که قول میدم هیچ سرور فروشی اینجا حتی بهش فکر هم نکرده، این یک نمونه بود که مثال زدم، خیلی کارهای دیگه با استفاده از امکانات دورمون می‌شه کرد، کافیه فکر کنیم که نمی‌کنیم
    ویرایش توسط AlienX : September 4th, 2018 در ساعت 11:05
    ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
    در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)