-
September 4th, 2018, 10:10
عضو انجمن
پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
ماشین هم نمیشه خرید که راننده اسنپ بشیم
صبح هم بریم سر فلکه ها واسه کارگری، میبینیم تا ظهر هیچکدومشون کار گیرشون نمیاد
نانوایی محله یه کاغذ چسبانده و نوشته نان قرضی نداریم!!! نسیه ممنوع!!! واقعا مردم کشوری که روی گنج نشستند نان خالی رو هم باید قرضی بگیرن؟؟؟!!!
همانطور که قبلا گفتم هدفشون اینه که همه ما از سرور داخلی استفاده کنیم تا اینترنت ملی بشه و ارتباط مردم ما به سایت های خارجی به حداقل برسه
هدف مسئولین اینه که با داخلی کردن همه چیز، وضعیت کشور رو بهتر کنند! اما به این فکر نکردند که فرزندان خودشون با رانت هایی که دارن اجازه نمیدن بقیه درآمد داشته باشند!
اگه اینطور پیش بره یا کشور رو نابود میکنند، یا کشور رو بسیار قدرتمند میکنند
قطعا اگر به همین روند پیش بریم روبه نابودی خواهیم رفت.
فقط رفراندومه که مردومه میتونه از این وضعیت نجات بده!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2018 10:10
# ADS
-
September 4th, 2018, 10:14
عضو انجمن
همه اینا به کنار, خداییش یاد دلار 900 و 1000 تومانی بخیر
دلار 1000 تومانی شد 2500 تومان گفتیم بیچاره شدیم, اون زمان حقوق اداره کار حدود 600 تا 700 بود
الان دلار شده 13.500 تومان, یعنی 13.5 برابر شده اما حقوق ها از اون زمان تا حالا حتی دو برابر هم نشده هنوز
-
تعداد تشکر ها ازlizard.tiny به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2018, 10:17
عضو جدید
باید درآمدتون با دلار باشه که بتوانید ادامه بدید، البته من خودم هیچوقت داخل کارهای خرید و فروش سرور و سایت و هاست و این چیزا نبودم و نخواهم رفت چون در اینطور کارها اگر بخوای کیفیت خوب ارائه بدی باید به دلار بخری به ریال بفروشی و میشه ضرر، در کل روی کار ما تاثیری نذاشته چون همونقدری که دلار میدیم چند برابرش رو پس میگیریم، شما هم به همین فکر باشید و راه های تازه رو امتحان کنید. 1 ماه پیش و 1 سال پیش و 10 سال پیش خیلی وقته گذشته و دیگه نباید بهش فکر کرد. اگر امروزت بخواد مثل دیروزت باشه کلا باید تعطیلش کرد.
ویرایش توسط AlienX : September 4th, 2018 در ساعت 10:21
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
تعداد تشکر ها از AlienX به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2018, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
سلام . عزیز تا قبل از عید روی سرورهای ایران بودند به قدری افتضاح بود که درآمدم به صفر رسیده بود . داون تایم زیاد ، تایم اوت های اسکریپت هایی که دیتا رو از سرورهای خارج میگرفتن و کلی دردسر دیگه . خیر ندیدم از ایران که بردم خارج . الان اوضاع بهتر شده مگه ؟ یه وی پی اس آسیاتک دارم هر موقع شبکشون اتک میخوره سریع ایران اکسس میکنن ! یه بارم ایران اکسس کنن کل سایت ما که از فیدهای خارجی استفاده میکنه میخوابه !
والله ما 2 سال روی افرانت هستیم اگه بگم یک دقیقه هم قطعی نداشتیم قبول کن از من همچنین من اصلا تا حالا از اسیاتک یا جای دیگه سرویس نداشتم این 2 ماه رو رفتیم از پارس گرفتیم که اون هم بدرد نمیخوره فقط افرانت خوبه
-
-
September 4th, 2018, 10:40

نوشته اصلی توسط
AlienX
باید درآمدتون با دلار باشه که بتوانید ادامه بدید، البته من خودم هیچوقت داخل کارهای خرید و فروش سرور و سایت و هاست و این چیزا نبودم و نخواهم رفت چون در اینطور کارها اگر بخوای کیفیت خوب ارائه بدی باید به دلار بخری به ریال بفروشی و میشه ضرر، در کل روی کار ما تاثیری نذاشته چون همونقدری که دلار میدیم چند برابرش رو پس میگیریم، شما هم به همین فکر باشید و راه های تازه رو امتحان کنید. 1 ماه پیش و 1 سال پیش و 10 سال پیش خیلی وقته گذشته و دیگه نباید بهش فکر کرد. اگر امروزت بخواد مثل دیروزت باشه کلا باید تعطیلش کرد.
باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !
-
-
September 4th, 2018, 11:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
باور کنید خیلی وقت هست دنبال درآمد خارجی هستم ولی متاسفانه راه کارهای دریافت وجه بین المللی برای ایرانیان جوابگو نیست . یه مدت با پی پال صد دلار کار کردم بعدش اکانت لیمیت شد هنوز که هنوزه اون صد دلار رو نتونستم بگیرم ! پرداخت های ویزا و ... که آرزو هست . یعنی مسئولین ما رو با خاک یکسان کردن نه در داخل کشور ارزشی برای ما قائل هستند نه در خارج از کشور !
ببین دوست من، چرا میری دنبال راهی که بقیه رفتن یا دارن میرن؟ فکر نمیکنم اونقدر سخت باشه که یک راه جدید رو پیدا کرد، الان همین کاری رو که خودم دارم انجام میدم میشه خیلی راحت اینجا توضیح داد و قول میدم هر کسی که میاد اینجا مطلب رو میخونه از فردا میره میشینه همین کار رو انجام میده بدون اینکه حتی تغییری داخلش بده، میدونی چرا؟ چون ما همیشه عادت داریم کارهای بقیه رو کپی کنیم ولی هیچوقت دنبال این نرفتیم که خودمون یه چیزیو به وجود بیاریم واسه همینم هست به جایی نمیرسیم، اینطوری هم اونا کار رو خراب میکنن هم اینکه دیگه نمیذارن من ادامه بدم و کار منو هم خراب میکنن، اگر نگاه کنیم امکانات دور و بر ما زیاد هست، بعضی وقتها با خودم میگم کاش میتونستم سرور کانفیگ کنم و خودم واسه خودم سرور داشته باشم نه اینکه برم بفروشم بلکه خیلی کارهای دیگه ازش بکشم بیرون، مگه سرور فقط برای فروش و سایت بالا آوردن و استخراج بیت کوین و کارهای این شکلی هستش؟ نه خیلی کارها میشه کرد که قول میدم هیچ سرور فروشی اینجا حتی بهش فکر هم نکرده، این یک نمونه بود که مثال زدم، خیلی کارهای دیگه با استفاده از امکانات دورمون میشه کرد، کافیه فکر کنیم که نمیکنیم
ویرایش توسط AlienX : September 4th, 2018 در ساعت 11:05
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
-
September 4th, 2018, 11:09
با این نرخ دلار خیلی از هاستینگ ها جمع کردند رفتند کسی نمونده
-
-
September 4th, 2018, 11:11
عضو انجمن
متاسفانه تنها راهکاری که جوابگو هست و دوستان هم اشاره داشتن ، درآمد ارزی هست که به هر دلیل دوستان نتونستن نگاهی به اون داشته باشن.فراموش نکنید که ایرانی های زیادی هستن که در خارج از کشور به دلیل عدم آشنایی به مسائل فنی ، سرویس هاشون رو از داخل ایران تهیه میکنن چون پشتیبانی فارسی دارن
من کاربرهایی از عمان،الجزاير،بوسنی،فنلاند و آمریکا دارم که از حدود ده سال پیش به اینور دریافت ها رو با تومان شروع و بعد بصورت اسکناس و واریز ارزی ارائه دادم .شاید مبالغ پرداختی شون خیلی بالا نبوده ولی حسن ش اینه هزینه ها رو با این وضعیت پوشش میده
چند تا از دوستانم هم که موازی سایت های ایرانی که داشتن سایتی کاملا خارجی راه اندازی کردن و مشتری های خارجی دارن.مشتری خارجی وقتی ببینه بابت پرداخت مالیات اتحادیه اروپا رو نمیده رغبت میکنه خرید کنه .دامنه و سرور و ... میگیره
در مجموع عرایض شما کاملا درسته و تحمل این وضع فقط گوشه ای از هزینه ها رو میگیره هدف ما کسب درامد مناسب از این حیطه فنی بود نه ضرر و سر به سر شدن هزینه ها
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت :
www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
-
-
September 4th, 2018, 11:36
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازCaeZer به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2018, 12:21

نوشته اصلی توسط
Arna
متاسفانه تنها راهکاری که جوابگو هست و دوستان هم اشاره داشتن ، درآمد ارزی هست که به هر دلیل دوستان نتونستن نگاهی به اون داشته باشن.فراموش نکنید که ایرانی های زیادی هستن که در خارج از کشور به دلیل عدم آشنایی به مسائل فنی ، سرویس هاشون رو از داخل ایران تهیه میکنن چون پشتیبانی فارسی دارن
من کاربرهایی از عمان،الجزاير،بوسنی،فنلاند و آمریکا دارم که از حدود ده سال پیش به اینور دریافت ها رو با تومان شروع و بعد بصورت اسکناس و واریز ارزی ارائه دادم .شاید مبالغ پرداختی شون خیلی بالا نبوده ولی حسن ش اینه هزینه ها رو با این وضعیت پوشش میده
چند تا از دوستانم هم که موازی سایت های ایرانی که داشتن سایتی کاملا خارجی راه اندازی کردن و مشتری های خارجی دارن.مشتری خارجی وقتی ببینه بابت پرداخت مالیات اتحادیه اروپا رو نمیده رغبت میکنه خرید کنه .دامنه و سرور و ... میگیره
در مجموع عرایض شما کاملا درسته و تحمل این وضع فقط گوشه ای از هزینه ها رو میگیره هدف ما کسب درامد مناسب از این حیطه فنی بود نه ضرر و سر به سر شدن هزینه ها
عزیز دل اگر بنده درگاه مستر ویزا پیپال داشتم و اطمینان داشتم لیمیت نمیشه و به اسم خودم بود ( برای اینکه پول بی پدر و مادره و نمیشه به فامیلم اطمینان کرد ) درآمد میلیون دلاری در ماه ایجاد میکردم برای خودم . خداروشکر که نه اینجا جامونه نه اونجا رامون میدن
مشکل اینه
-