نوشته اصلی توسط Rezash سلام نیازمند 200 مگ فضای بک آپ با دسترسی ftp هستم لطفا آفر بدید با سلام و احترام کمترین مقدار سرویس 5 گیگابایت میباشد که سالانه 15 تقدیم میشود . برای سفارش از طریق سایت در ارتباط باشید موفق باشید
| هاست وب سرور | خدمات هاست و دامنه ، نمایندگی و سرور ، لایسنس و SSL | راه ارتباطی تلگرام @gardian
نوشته اصلی توسط vpgroup با سلام و احترام کمترین مقدار سرویس 5 گیگابایت میباشد که سالانه 15 تقدیم میشود . برای سفارش از طریق سایت در ارتباط باشید موفق باشید با عرض پوزش اشتباه تایپی بود. 200 گیگ بود که ویرایش کردم 200 مگ بک آپ
بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید! تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی
نوشته اصلی توسط Rezash با عرض پوزش اشتباه تایپی بود. 200 گیگ بود که ویرایش کردم 200 مگ بک آپ عرض ادب مجدد 200 گیگابایت سرویس هاست بکاپ از فرانسه ماهانه 25 هزار تومان برای سفارش از طریق سایت در ارتباط باشید موفق و پیروز
نوشته اصلی توسط vpgroup عرض ادب مجدد 200 گیگابایت سرویس هاست بکاپ از فرانسه ماهانه 25 هزار تومان برای سفارش از طریق سایت در ارتباط باشید موفق و پیروز با عرض پوزش به دلیل مشکلی اون زمان نشد پیگیری و خرید کنم این آفرتون هنوز پابرجاست ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن