نوشته اصلی توسط
shahab_ksh
با سلام
میخاستم بدونم تخصیص آی پی از طریق دیتاسنتر به چه صورت هست
مثلا وقتی من درخواست 10 آی پی میدم اونها از چه طریق اون ایپی ها رو برای من فراهم می کنن
با سلام و احترام
ما 5 منطقه یا به عبارتی 5 واحد ثبتی برای آی پی ها ی موجود در زمین داریم . " regional Internet registry" که هرر واحد ثبتی کشور ها و مناطق خاصی در بر میگیره :
African Network Information Center (AFRINIC) for Africa
American Registry for Internet Numbers (ARIN) for the United States, Canada, several parts of the Caribbean region, and Antarctica.
Asia-Pacific Network Information Centre (APNIC) for Asia, Australia, New Zealand, and neighboring countries
Latin America and Caribbean Network Information Centre (LACNIC) for Latin America and parts of the Caribbean region
Réseaux IP Européens Network Coordination Centre (RIPE NCC) for Europe, Russia, West Asia, and Central Asia
که طبق گفته ی دوستان در بالا رایپ یکی از اونها هست که واحد صدور آی پی های منطقه ی اروپا، روسیه، شرق آسیا و مرکز آسیا می باشد.
دیتاسنتر ها یا حتی اشخاص میتونن با پرداخت حق عضویت در شرکتی که مسئول توزیع آی پی به منطقه ی اونها هست و با توجیه دقیق استفاده ی اونها از آی پی ها و هدفت درخواستشون. رنج آی پی دریافت و روی سرویس های خودشون استفاده کنند.
یعنی حتی اگر خود شما مستقیما از رایپ یا امثال رایپ رنج آی پی داشته باشید. میتونید به راحتی به دیتاسنتری که از اون سرویس دارین درخواست بدید که روتینگ آی پی های خودتون روی سرویس هاتون انجام بدن و از رنج های خودتون در هر دیتاسنتری که مایل هستید استفاده کنید. البته گاها تعداد محدودی از دیتاسنتر ها هستن که این درخواست قبول نمیکنند. اما اکثرا مشکلی ندارن و با دریافت هزینه روتینگ این کار برای شما انجام میدن.
البته ناگفته نماند اینکه در یک سری شرایط امکان استفاده از آی پی های منطقه ای در سایر مناطق هم وجود داره.
در هر حال امدیوارم تونسته باشم کمکی کنم
با تشکر