از صبح هم کند هست
هم این که هر 2 3 ساعت کلا قطع میشه!
از صبح هم کند هست
هم این که هر 2 3 ساعت کلا قطع میشه!
مشکل زیرساخته ما اسیاتک مشکل کندی نداریم فقط دسترسی به سرور های هلندم نداشتم یعنی تایم اوتی بود اختلال داشت
و دیروزم هلندم تایم اوتی بود
و چند روز قبلشم المان دیده بودم ایران به المان پینگ نداشت ...که مشکل زیرساخت بود
اینترنت مخابرات استان فارس استفاده میکنم و سرعت ۱۶ مگابایت گرفتم
از دیروز سرعت من بسیار زیاد شده.
قبلا حدود ۶۰ کیلوبایت تا ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه بود. اما امروز با سرعت ۱ مگابایت در ثانیه دارم دانلود میکنماز صبح تا حالا کلی فیلم آموزشی از فرادرس خریدم و دانلود کردم. فکر کنم امروز بالای ۵۰ گیگابایت دانلود داشتم
![]()
دوستدار کتاببلیان
سلام
در تهران از صبح بسیار مشکل داشتیم که به تازگی برطرف شده است
افتضاح شده...
اصفهان
اکثر سایت بانکها لحظه ای برای ما باز میشه / نمیشه
دیگه وای به حال سایتها و موارد دیگر
مخابرات
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مخابرات استان گلستان
از صبح تا شب کلا نت قطعه بعد شبا وصل میشه :| چند روزه اینطوریه،2020 هم میگه مشکل اتصالات داری :|
این چه مشکلیه که روزا قطعه شبا وصله
چند روز پیش یکی از کاربران در اینستاگرام از آقای آذری جهرمی در خصوص بالابودن پینگ تایم پرسیده بودن و خواستار پیگیری بودن؛ ایشون هم در جواب فرموده بودن که قراره تغییرات اساسی در این زمینه صورت بگیره و زیرساخت ها تغییر کنن. احتمالا این موضوع کندی و اختلال هم مربوط به این باشه که اگر باشه بنده شخصا حاضرم یک هفته همینطوری باقی بمونه اما بعد یه هفته پینگ تایم و کیفیت بهتری داشته باشم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)