-
August 31st, 2018, 12:40
عضو انجمن
بی مسئولیتی شرکت وب داده
بنده خیلی وقت هست از این شرکت سرویس دارم.متاسفانه نمی دونم چه بلایی سرشون اومده!!
اول اینکه از وضعیت آپ تایم یه عکس میزارم!!
1.png
3.png
دوم اینکه ما هم همیشه توی تیکت فقط داریم میگیم آقا سرور داونه.که بعد از تقریبا 1 روز میگن مشکل مرتفع شده یا میگن مشکلی نیست!
2.png
متاسفانه تقریبا دو ماهه کاره ما شده تیکت بازی با وب داده.حالا بماند مشکلی که از طرف گوگل بابت آپ تایم بد برامون ایجاد شده...
بنده زیاد تمایل به انتقال نداشتم چون ازشون سرویس نمایندگی داریم و سایت های زیادی روش هستن و کلا انتقال به جای دیگه و تغییر dns برامون پروسه طولانی میشد.بخاطر همین باز تمدید کردیم.ولی برای دوره بعد مثل اینکه واقعا با این وضع انتقال بدیم خیلی به نفعمون هست.
شرکت های محترم هاستینگ باور کنید تحمل کاربراتون هم حدی داره!! دلار گرون شده؟قیمت سرویستون رو ببرید بالا درســــــــت سرویس بدید!
این تیکت هیچ جنبه شکایتی نداره و فقط تجربه بنده با وب داده بود که یک مورد انتقادی هست.
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2018 12:40
# ADS
-
August 31st, 2018, 13:02
عضو انجمن
پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده
اگر سرویتون از ایران هست این اختلالات طبیعیه برای شهریور و قبلا از سمت زیرساخت اطلاع رسانی شده
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
-
August 31st, 2018, 13:03
عضو انجمن
-
-
August 31st, 2018, 13:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
deltamusic
بنده خیلی وقت هست از این شرکت سرویس دارم.متاسفانه نمی دونم چه بلایی سرشون اومده!!
اول اینکه از وضعیت آپ تایم یه عکس میزارم!!
1.png
3.png
دوم اینکه ما هم همیشه توی تیکت فقط داریم میگیم آقا سرور داونه.که بعد از تقریبا 1 روز میگن مشکل مرتفع شده یا میگن مشکلی نیست!
2.png
متاسفانه تقریبا دو ماهه کاره ما شده تیکت بازی با وب داده.حالا بماند مشکلی که از طرف گوگل بابت آپ تایم بد برامون ایجاد شده...
بنده زیاد تمایل به انتقال نداشتم چون ازشون سرویس نمایندگی داریم و سایت های زیادی روش هستن و کلا انتقال به جای دیگه و تغییر dns برامون پروسه طولانی میشد.بخاطر همین باز تمدید کردیم.ولی برای دوره بعد مثل اینکه واقعا با این وضع انتقال بدیم خیلی به نفعمون هست.
شرکت های محترم هاستینگ باور کنید تحمل کاربراتون هم حدی داره!! دلار گرون شده؟قیمت سرویستون رو ببرید بالا درســــــــت سرویس بدید!
این تیکت هیچ جنبه شکایتی نداره و فقط تجربه بنده با وب داده بود که یک مورد انتقادی هست.
با سلام
چون سرور ایران نیست و خارج است احتمال این که اختلال در ارتباط مانیتورینگ با سرور باشد بسیار کم است (معمولا ایران چنین مواردی وجود دارد و ارتباط هاست ترکر ممکن است به سمت ایران اختلال داشته باشد)
زمانی که سایت هایتان لود نمیشود دقیقا همان زمان در مانیتورینگ خارج کشور دان تایم دارد ؟
اگر ندارد ممکن است به خاطر اختلالات شبکه ایران باشد و شما دسترسی به سایت هایتان نداشته باشید، این مورد را در نظر بگیرید و بررسی نمائید!!!
همه کاربران دید شما را ندارند و همینطور که روی هاستینگ ها برای فروش فشار است روی خریدار هم فشار وجود دارد چون کلا نقدینگی کم شده است.
انشالله مشکلتون حل شود.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2018, 13:50
عضو دائم
@deltamusic
آیا زمانی که در سیستم مانیتورینگ داون نشان میده خودتون هم سایت رو بررسی میکنید و لود نمیشه؟
(چون ممکنه موارد دیگر نظیر بلاک شدن آی پی در فایروال هم باشه)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 31st, 2018, 14:41
همونطور که دوستان فرمودند وقتی سایت های چک آپتایم میزنند داون : برای شما نیز داون هست و باز نمیشه ؟ بلاک شدن یا ...
+ intodns رو گفتن چک کنید این یکم به شعور کاربر توهین حساب میشه ...
انشالله که اگر هم مشکلی بوده باشه حل شده باشه .
اگرم سایتتون براتون خیلی مهمه چرا هاست خریدین ؟ سرور مجازی بگیرین و ...
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
August 31st, 2018, 16:05
عضو انجمن
دقیقا همین مشکل رو با وبداده داشتم و اکثر سرویسهام رو انتقال دادم
1 سال و نیم بدون هیچ مشکلی ازشون سرویس هلند و آمریکا داشتم یکدفعه انتقال دادن به فرانسه با بدترین کیفیت و دان تایم بالا
پشتیبانی هم کلا دگرگون شده ......
-
-
August 31st, 2018, 16:10
عضو انجمن
در جواب دوستان/ منبع بنده فقط هاست ترکر نبوده ، خودم به محض اینکه سرور داون میشده به نحو های متفاوت بررسی می کردم.و اصلا بحث بلاک کردن فایروال اینا نیس!!
وب داده هم شرکته محترمیه چون از گذشته بنده پیششون سرویس داشتم و از این مشکلا نبوده،پس آخره نامردیه من بخوام بگم وب داده شرکت خوبی نیست!اینطوری خدمات چند سالشون رو که بهم دادن نادیده گرفتم!این مشکلات متاسفانه دو ماهی میشه برای من به وجود اومده
-
-
August 31st, 2018, 17:54
عضو دائم
@deltamusic
بخواهید داون تایم حداقل شه یک راه حل اینه که "سرور مجازی معتبر و پایدار" تهیه کنید و با پنلی مثل دایرکت ادمین راه اندازی و استفاده کنید
مدیریت و بکاپ گیری و تغییرات هم دستتون بازه.
موفق باشید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 31st, 2018, 18:03
حالا نمیدونم چرا ناجیه کاربری رو لخت کردن، قالب قبلی مگه چش بود
-