نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
کلماتی مثل *** که میزنید ، نشانه تربیت خانوادگی شماست ، که معلوم است نه ادبی از خانواده دیده اید و نه تربیتی! متاسفم واقعا متاسفم!

کمی فکر کنید متوجه میشوید که ***ی که شما میفرمائید چه کسی هست ! البته اگر قدرت تفکر رو داشته باشید!

شما فقط بلدید همین حرف را بزنید ، تکرار کنید و حرف دیگری بلد نیستید، شما به هیچ عنوان حق دستکاری سورس رو ندارید !

موقع خرید نیز حرفی از تعهد نامه یا عدم فروش زده نشده ، و شما هیچ حقی ندارید.

مشکلی ندارد منتظر باشید و ما هم ببینیم حق با چه کسی خواهد بود!

کار شما غیر مجاز و غیر قانونی است و شما هم این را میدانید اما بچگی شما اجازه نمیدهد که این را نشان دهید و قانون این را به شما نشان خواهد داد!
موقعی که شما این جور با من صحبت میکردید بی ادبی نبود ولی اگه من اینجوری حرف بزنم نشون از بی ادبیه منه ؟؟؟؟؟؟
در مراجع قانونی جواب همه این حرف های شمارو میدم و باید خسارت تمام تهمت ها و دروغ هاتون بدین ...

یا علی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza G نمایش پست ها
نمیدونم شاید من درست متوجه نشدم: مگه اسکریپت اوپن سورس نبوده؟

دیگه دست زدن به کدهای اون که خلاف به حساب نمیاد. اگر سورس بسته بود و ایشون اقدام به دیکد کردن هم میکرد، نهایتش پشتیبانیش باطل میشد. نه این که کلاً سورس ازش گرفته بشه.

آدم اوپن سورس میخره که بتونه دست بزنه. شاید فروشنده محترم بهتر باشه تعریف اوپن سورس رو از زبان ویکی پدیا بخونند:

Open-source software (OSS) is a type of computer software whose source code is released under a license in which the copyright holder grants users the rights to study, change, and distribute the software to anyone and for any purpose.

سلام

شما اصلا بحث رو مطالعه کردین؟ من گفتم اجازه دستکاری سورس ندارین؟؟؟؟ من گفتم سورسی که از من خریده رو اجازه فروشش رو نداره نه اینکه اجازه دستکاری نداره. اپن سورس میخرن که به کدها دسترسی داشته باشن که بتونن ویرایش انجام بدن نه اینکه به نام خودشون برای سودجویی بفروشن.

یا علی