سلام.
من این سه سایت رو پیدا کردم اولی تو انجمن تونستم اطلاعتی پیدا کنم دو تای دیگه تو انجمن نظری ندیدم اگر دوستان نطری یا تجربه ایی دارن دریغ نکنن. سایت معتبری هم بود خدمات میده و در بین این سه تا نیست ممنون میشم معرفی کنید.
تشکر.
سلام.
من این سه سایت رو پیدا کردم اولی تو انجمن تونستم اطلاعتی پیدا کنم دو تای دیگه تو انجمن نظری ندیدم اگر دوستان نطری یا تجربه ایی دارن دریغ نکنن. سایت معتبری هم بود خدمات میده و در بین این سه تا نیست ممنون میشم معرفی کنید.
تشکر.
آخری که فکر کنم ایرانی باشه ( نوید ) خودش بیاد توضیح بده بهتره :دی
آلتوس هم که معرف حضور هست ، کیفیت خوبی داره
در منطقه اروپای شرقی هم سرور وارز زیاد هست ، قصد سفارش داشتید میتونم راهنمایی کنم و آفر بدم
موفق باشید
1.altushost.com
من يكبار از آلتوس هاست اشتراكي گرفتم. وقتي بازديد كننده هايم يكم بالا رفت برداشتند هاست رو ساسپند كردند.
تيكت زدم گفتم براي چي ساسپند كرديد؟
گفتن سايت شما لود cpu سرور رو بالا برده بايد vps بخريد!
خوب ، این دلیل بر خوب نبودن نیست
اتفاقا کیفیت کار رو نشون میده ، وقتی یک یوزر به هاست اشتراکی فشار بیاره در حقیقت حق بقیه یوزر ها رو ضایع کرده
برای همین اکثر هاستینگ های معتبر همین کار رو می کنند !
hostgj.com
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام.
ممنون از همه دوستانی که کمک کردن. tukanet عزیز ایا سرویس دهنده سومی واقعا ایرانی هست چون نحوه پرداخت همه روشهای خارجی هستن. ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید یا اگر مشخصاتی داری برای تماس با ایشون ذکر کنین.
تشکر.
پست رو اصلاح می کنم ، سایت warez-host.com مربوط به آقای نوید امروزیان هست![]()
ویرایش توسط TukaNet : December 18th, 2010 در ساعت 15:07
هسته کار ایرانیه
تریپش خارجکی
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
ممنون دوستان. نظری ؟ گذشته ایی؟ کسی با ایشون کار کرده یا خدمات گرفته؟ رضایت دارن دوستان یا نه؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)