-
August 25th, 2018, 23:08
-
-
August 25th, 2018 23:08
# ADS
-
August 26th, 2018, 03:00
پاسخ : تماس از فت*ا

نوشته اصلی توسط
pc.rootall
با سلام
دوستان امروز از سمت فت-ا تماس گرفتن که در فلان تاریخ این مبلغ به حسابتون واریض شده که زیر یک میلیون تومان هست
این مبلغ چرا واریض شده و بابت چی
گفتم که باید بررسی کنم و فردا تماس بگیرید با شماره (9821218) تماس گرفتن
آیا مشکلی پیش میاد ؟ بدجور دلشوره انداختن به جون ما

سلام دوست عزیز صد درصد کارت طرف سرقتی بوده و اون که نمیتونسته بره عابر بانک و پول نقد بگیره به همین دلیل اومده سریع از سایت شما به اطلاعات جعلی محصولی خریده. شما تحت هیچ شرایط پول رو پس ندید و بگید من هیچ کاره ام.
دانلود فیلم ایرانی
-
تعداد تشکر ها از milad85 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2018, 03:46
عضو انجمن
دوست عزیز اول سریعا برید و ببینید این واریزی از چه طریقی انجام شده در صورتی که شما یک کار خلاف انجام دادید که هیچی اگر نه هیچ ارگانی اجازه نداره بره تو حسابتو چک کنه هیچ چیزیو تلفنی جواب نده چون معلوم نیست داری با کی صحبت میکنی اگر واقعا نمی دونی پول از کجا اومده فقط و فقط سریعا برو نزدیکترین کلانتری و گزارش بده ته تهش ازت پول میگرن ما برای فروش سرور های *****ینگ رفتیم فقط یک تعهد دادیم تموم شد رفت حرف بفیه گوش نکن زندان میبرن میزنن من خودم شخصا سه بار تعهد دادم بعدش بی خیال شدم دیگه هم باهام کاری نداشتن
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
August 26th, 2018, 04:05
داداش عزیز برو اونجا ببین چه خبره . هرچی گفتن زیر بار نرو . توی این مملکت فقط اعتراف مهمه
دوم اگر میخواستن کاری بات بگنن زنگ نمیزدن مستقیم میومدن در خونه . پس فعلا در حد بررسی هست
نترس در مجموع . اونهایی که میری اول کارشناس هستن و پلیس نیستن . پرونده ای که تکمیل بشه میره پیش پلیس فتا و قاضی و ... ./ اول تشریف میبرید پیش 4 تا کارشناس که 90 درصد اطلاعات کاملی ندارن
-
تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2018, 09:34
ممنون از همگی دوستان امروز گفتن که تماس میگیرن تا ببینیم خدا چی پیش میاره
پای ادم که باز بشه .... سخت میتونی پا پس بکشی
منم احتمال میدم کارت سرقی بوده و طرف از ما خرید کرده
-
-
August 26th, 2018, 09:37
مشکل اینه که قانون برای همه یکی نیست دوست عزیز
کسی که 20 میلیارد اختلاص کرده مطمئنا 1 میلاردش رو داده رشوه
ویرایش توسط php?> : August 26th, 2018 در ساعت 09:39
طراح گرافیست و ناظر چاپ، کارشناس نرم افزار
-
تعداد تشکر ها از php?> به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2018, 10:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
داداش عزیز برو اونجا ببین چه خبره . هرچی گفتن زیر بار نرو . توی این مملکت فقط اعتراف مهمه
دوم اگر میخواستن کاری بات بگنن زنگ نمیزدن مستقیم میومدن در خونه . پس فعلا در حد بررسی هست
نترس در مجموع . اونهایی که میری اول کارشناس هستن و پلیس نیستن . پرونده ای که تکمیل بشه میره پیش پلیس فتا و قاضی و ... ./ اول تشریف میبرید پیش 4 تا کارشناس که 90 درصد اطلاعات کاملی ندارن
کاملا تایید میشه
این رو هم در نظر بگیرید که ممکنه ازتون درخواست شیرینی کنند. پس در مرحله اول هر طور شده نزارید پرونده ای ایجاد بشه و همه چیز رو همون پلیس فتا حل کنید
هرگز هم اعتراف الکی پر نکنید. همیشه یه کاغذ میزارن جلوت که به کاری اعتراف کنی که انجام ندادی و کلی تو رو ترس میدن که اگه اعتراف نکنی میتونیم تو رو سالها زندانی کنیم...
-
-
August 26th, 2018, 11:49
با سلام
اگر این موردی که میگین از طریق خرید درگاهی سایتی چیزی از شما هست
100 درصد برای خرید از سایت شما با کارت فرد دیگیری بوده.
بنده چند وقت پیش فا بودم یکی اومده بود پول از حسابش کم شده بود وقتی چک کردن این مقدار از یه فروشگاه اینترنتی خریداری شده بود گفتن بابت چی بوده و اینا بعدم گفتن اطلاعاتی که باهاش خرید کرده رو برامون بفرس...
فک نکنم چیز خاصی باشه مهم اینه اگر همچین چیزی بود اطلاعاتی که دارین رو بدین
ان شاء الله که مشکل ساز نمیشه چون معمولا فقط اطلاعات اون فردو میخوان نه شما.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از sonly به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2018, 16:33
یعنی حساب های ایرانی جماعت چک میشه :|
داستانیه ها
مجید زنگ بزن 
-