-
August 23rd, 2018, 21:22
عضو انجمن
✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅
-
تعداد تشکر ها از takmizbannet به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2018 21:22
# ADS
-
August 24th, 2018, 16:13
عضو انجمن
پاسخ : ✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
سلام و احترام ، تک میزبان حدود دو سال است که در حال فعالیت است و به دلیل داشتن سرمایه گذاران قوی تاحالا نیز آنلاین بوده است و حتی در زمینه قیمت های هاست نیز از دو سال پیش تاحالا افزایش قیمتی نداشته است.
باتشکر از شما
اما پاسخ سوالهای من رو ندادید.
1- تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
2- سرمایه گذار هم دنبال سود هستند نه ضرر! چه تضمینی هست که "سرمایه گذاران" یهو سرور ها رو خاموش نکنن!؟ 
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 16:18
عضو انجمن
پاسخ : ✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باتشکر از شما
اما پاسخ سوالهای من رو ندادید.
1- تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
2- سرمایه گذار هم دنبال سود هستند نه ضرر! چه تضمینی هست که "سرمایه گذاران" یهو سرور ها رو خاموش نکنن!؟
1- تضمین که چطور میشه داد جز رضایت مشتریان و آپتایم 2 ساله شرکت چون اگر قرار باشه مشکلی پیش بیاد ممکنه برای بزرگترین هاستینگ های ایران نیز ممکنه مشکلی براشون پیش بیاد
2- درسته سرمایه گذاران دنبال سود هستند ، سرور ها تماما در اختیار تیم مدیریتی است و قرار داد رسمی تا چندین سال بعد با سرمایه گذاران امضا شده است.
-
-
August 24th, 2018, 16:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
1- تضمین که چطور میشه داد جز رضایت مشتریان و آپتایم 2 ساله شرکت چون اگر قرار باشه مشکلی پیش بیاد ممکنه برای بزرگترین هاستینگ های ایران نیز ممکنه مشکلی براشون پیش بیاد
2- درسته سرمایه گذاران دنبال سود هستند ، سرور ها تماما در اختیار تیم مدیریتی است و قرار داد رسمی تا چندین سال بعد با سرمایه گذاران امضا شده است.
رضایت مشتریان تضمین حساب نمیشه دوست عزیز. تضمین، یعنی ضمانت اجرایی. در تاپیک دیدم که چند نفر از شما خواستند که قرار داد رسمی ببندید. اما شما گفتید که انجام نمیدید. بله مشکل همیشه وجود دارد. بحث ما مشکل نیست، بحث ما از دسترس خارج شدن سرور ها با دلایلی مثل، خراب شدن هارد و ... میباشد.
چطور میشود که شما از "سرمایه گذاران" خود ضمانت اجرایی گرفتید (قرار داد رسمی) اما حاضر به دادن ضمانت اجرای(قرار داد رسمی) به کاربران خود نیستید!!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 16:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
رضایت مشتریان تضمین حساب نمیشه دوست عزیز. تضمین، یعنی ضمانت اجرایی. در تاپیک دیدم که چند نفر از شما خواستند که قرار داد رسمی ببندید. اما شما گفتید که انجام نمیدید. بله مشکل همیشه وجود دارد. بحث ما مشکل نیست، بحث ما از دسترس خارج شدن سرور ها با دلایلی مثل، خراب شدن هارد و ... میباشد.
چطور میشود که شما از "سرمایه گذاران" خود ضمانت اجرایی گرفتید (قرار داد رسمی) اما حاضر به دادن ضمانت اجرای(قرار داد رسمی) به کاربران خود نیستید!!
موفق باشید
در قرارداد رسمی که کاربران میخواهند میگویند که میبایست مثلا برای 10 سال قرار داد ببندیم در حالی که نوع قرارداد میبایست تا زمان فعال بودن هاستینگ باشد .
-
-
August 24th, 2018, 16:52
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
ازتون خواهش میکنم چنین سرویسی رو از همکاران خارجی تهیه کنید تا یکم تجربه ای براتون باشه
من بخدا اصلا قصدم تخریب نیست
من چنین سرویسی رو از یکی از همکاران خارجی تهیه کردم . منتهی بعد از 7 ماه سرویس ما از دسترس خارج شد . هرچند به خاطر برخی مشکلات سخت افزاری سرویس ما از دسترس خارج شد اما لطف کردند ، هزینه مارو برگشت زدند و همچنین بک آپی که داشتند رو بهمون دادن
اما در رابطه با سرویس های شما
زمانی که قرارداد بسته میشه شما توی قرارداد ذکر میکنید که درصورت خرابی هارد و یا مشکلات سخت افزار هیچ مسئولیتی به گردن سرویس دهنده نیست
همچنین قطعا باید مدت زمانی مشخص داشته باشه هاست هاتون . چون هاستی که ما خریداری کرده بودیم طبق فوانین سایت سرویس دهنده حد اقل میزبان 5 سال ما بودند
همچنین شما سرورهاتون در فرانسه میزبانی میشه . ارز طی 7 سال از هزار تومان شد ده هزار تومان
از کجا معلوم زمانی که دلار شد 30 هزار تومان شما همچنان سرویس دهی بکنید؟
بنظرم بهتره شما که اسپانسر دارید ، سروری خریداری کنید و در دیتاسنتر های خودمون (ایران) میزبانی کنید تا نرخ ارز زیاد روی کار شما تاثیری نداشته باشه
بستن قرارداد لزومه هر کار هاستینگ معتبری هست که خب بسته به شرایط سرویس دهنده و کاربر ، مفاد قرارداد کمی متفاوت خواهد بود
با آرزوی بهترینها و فروش موفق در این زمینه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 16:53

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
در قرارداد رسمی که کاربران میخواهند میگویند که میبایست مثلا برای 10 سال قرار داد ببندیم در حالی که نوع قرارداد میبایست تا زمان فعال بودن هاستینگ باشد .
شما 1 ساله ببند تعهد بده سال بعد تمدید میکنید قرار داد رو! ببنیم باز هم جای بهونه دارید یا نه!
-
تعداد تشکر ها از alfapardaz به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 17:35
503
Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!
-
تعداد تشکر ها از karjoo به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 17:43
ویرایش توسط ضد مفتخور : August 24th, 2018 در ساعت 17:49
-
تعداد تشکر ها ازضد مفتخور به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2018, 18:56
1سرویس خریداری شد و عالیه خداییش جواب به تیکت ها بعد از چند ثانیه و سرعت بالای هاست عالی ممنون
-
-
August 25th, 2018, 19:25
ویرایش توسط ضد مفتخور : August 25th, 2018 در ساعت 19:31
-
تعداد تشکر ها ازضد مفتخور به دلیل پست مفید