سلام
تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
البته الان حدود 10 سالی میشه، در این فصل از این دست آفرهای "برای اولین بار" در انجمن بسیار دیده میشه ...!
موفق باشید
سلام
تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
البته الان حدود 10 سالی میشه، در این فصل از این دست آفرهای "برای اولین بار" در انجمن بسیار دیده میشه ...!
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : August 24th, 2018 در ساعت 15:59
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
تک میزبان | تجربه میزبانی متفاوت
021-28424643
اولین ارائه دهنده خدمات هاست های لایف تایم در ایران
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
1- تضمین که چطور میشه داد جز رضایت مشتریان و آپتایم 2 ساله شرکت چون اگر قرار باشه مشکلی پیش بیاد ممکنه برای بزرگترین هاستینگ های ایران نیز ممکنه مشکلی براشون پیش بیاد
2- درسته سرمایه گذاران دنبال سود هستند ، سرور ها تماما در اختیار تیم مدیریتی است و قرار داد رسمی تا چندین سال بعد با سرمایه گذاران امضا شده است.
021-28424643
رضایت مشتریان تضمین حساب نمیشه دوست عزیز. تضمین، یعنی ضمانت اجرایی. در تاپیک دیدم که چند نفر از شما خواستند که قرار داد رسمی ببندید. اما شما گفتید که انجام نمیدید. بله مشکل همیشه وجود دارد. بحث ما مشکل نیست، بحث ما از دسترس خارج شدن سرور ها با دلایلی مثل، خراب شدن هارد و ... میباشد.
چطور میشود که شما از "سرمایه گذاران" خود ضمانت اجرایی گرفتید (قرار داد رسمی) اما حاضر به دادن ضمانت اجرای(قرار داد رسمی) به کاربران خود نیستید!!
موفق باشید
021-28424643
ببخشید میدونم تو این موضوع نمیشه چیزه بی ربطی گفت ولی مجبورم چون اظطراری.
ببخشید یکی از مشتری هام یک افزونه اش به مشکل خورد اسم افزونه custom Login page customizer
ارور 404 میده و میگه برگه یافت نشد.
اینم عکسScreenshot_2.jpg
اگر میدونید راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)