-
December 17th, 2010, 15:37
پاسخ : یه مشت د ز د
نه دوست عزیز من از طرف جایی یا کسی نیستم
اگه می خواین من علیرضا کواکبیان هستم رشتم کامپیوتره و در زمینه طراحی کار می کنم البته طراحی گرافیک نه برنامه نویسی
واسه سایتم دنبال قالب بودم که به این موضوع برخوردم و چون STC Host واسم آشنا بود ثبت نام کردم تا تو بحث شرکت کنم
به سایت STCHost هم تیکت زدم و بهشون گفتم ولی فقط گفتند رسیدگی میشه
حالا نمیدونم چه فکری کردن یا می کنن ولی من وظیفه خودم دونستم که از چیزی که با خبر هستم دفاع کنم
آدم باید حق را بگه چون این وسط به چیزی به من میدن نه چیزی ازم می گیرن ولی خدارو خوش نمیاد ضحمات کسای دیگه را به نام خودمون بزنیم
همین
-
-
December 17th, 2010 15:37
# ADS
-
December 17th, 2010, 16:39

نوشته اصلی توسط
delta
این وحید هم تا یکی بهش یک ایمیل میده میزنه تاپیک رو پاک میکنه!!
تاپیک رو من پاک کردم، علتشم زدم کپی رایت این قالب مشخص نیست.
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 17:53
عضو دائم
تاپیک رو من پاک کردم، علتشم زدم کپی رایت این قالب مشخص نیست.
100% حرفشون تاييد ميشه :
================================================== ========================
نام تاپیک: قالب حلی دیزاین برای هاستینگ (whmcs + WP)
در انجمن:
اسکریپت
دلیل :
copyright این قالب معلوم نیست !
================================================== ========================
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
-
December 17th, 2010, 21:54
عضو جدید
با سلام
مثل این که دوستان سر طراحی هاشون درگیر هستند فقط اگر اجازه هست یه توضیح مختصر میدم
بنده مشتری STC Host هستم و مدیر سایت Graphicha
مشتریان STC Host زیاد هستند از جمله انجمن جراحان پلاستیک دیگه همه آشنایی کامل دارند به این سازمان حتی به اسم .
فکر میکنم ان موقع که از جانب STC قالب این سایت زده شده شماها داشتید تازه سایت خودتون را طراحی می کردید و باید گفت که طراحی سایت STC و Graphicha همه حتی اگر بر فرض محال کپی از قالب های انگلیسی باشند هنر فارسی سازیش را هم داشتند پس کسی که سیستم پیچیده این قالب ها را فارسی کنه یعنی آشنا به قالب و طراح قالب.
حالا بهم بگید کدوم قالب را سراغ دارید از اول فروشگاه براش تعریف شده باشه پس افزودن و ایجاد هر فازی به یک سایت هنره و خودش یه نوعی طراحیه
حتی یک صدم هم شک نکنید دوستان به طراحی STC host هرکس ، تکرار میکنم هرکس ادعا میکنه STC طراحی بلد نیست فقط بجای حرف زدن لینک بده تا ببینیم
-
-
December 17th, 2010, 22:27
چیه فارسی سازی تمپلیت سخته برادر؟!
منظورت دو تا تگ rtl , right الان ادم یه فایرباگ نصب می کنه و یه دریم ویور 3 سوت تمپلیت رو فارسی می کنه.نه خیر دیزاین با فارسی سازی فرق داره.این که دیزاین نیست ، باز اگر شبیه سازی بود یه چیزی مثلا یه سیستم فروشگاهی بود بعد تمپلیت کلا از یه سیستم دیگه مثله وردپرس شبیه سازی میشد.شما ظاهرا فک کردی اینجا یه مشت په په گلابی هستند دی:
Warning: require_once(vimax.php) [
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
تعداد تشکر ها ازvimax به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2010, 22:30
عضو انجمن
اینم یه شرکت دیگه که داره از این قالب استفاده می کنه الان:
بخش کاربری و سفارش
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
December 17th, 2010, 23:33
حالا شاید اون دوستمون از فارسی سازی کمتر بدونه ولی من صحبتم را کردم و همه می تونن نتیجه بگیرن
قضاوت با شماست
بنده تمام چیزهایی که دیدمو می دونستم را گفتم و دوست داشتم بقیه هم اگر باهام موافق هستند بگن نه اینکه دیگه جواب ندن
-
-
December 18th, 2010, 00:28
فکر می کنم بیشتر دوستانی که این تاپیک رو خوندن با surpasshosting.com آشنایی پیدا کردن
forum.p30vel.ir
-
-
December 18th, 2010, 00:55
عضو دائم
من موندم یه قالب چرا اینقدر مهم هست ؟
روزانه هزار نفر قالب های تمپلیت مانستر رو ریپ ، کپی و استفاده می کنند
ولی دیدین احدی از طراحان این سایت اعتراض کنند ؟
چون خودشون رو خیلی بالاتر از این حرف ها می دونن ( و واقعا هم هستند )
شما هم اگر واقعا طراح هستید ، برید یه تم دیگه بزنید و قدرت خودتون رو ثابت کنید
اگر اعتراض دارید که چرا کسی تمی رو ریپ کرده ، برید رسما شکایت کنید
با این کارها که نتیجه ای نمیشه گرفت !
-
-
December 18th, 2010, 07:20
نه عزیز
دلیلش اینه که سایت های روسی و چینی پابلیک می کنن تمپلیت های مونستر رو بعد از همه سایت وارز سر در میاره!
اگر یه سایت آمریکایی اروپایی اینکار می کرد شک نکن پیگیری قضایی میکردن
جایی که کپی رایت مفهومی نداره نباید سر این بحث کرد/من دوستم یه پرگرامر حرفه ای است چند تا از سیستم هاشو شناسنامه دار کرد یه نفر اومد از روی سرور زد حالا دوستم از روی خود اسکریپت متوجه شد جای دیگه داره کار می کنه پیگیری قضایی تو ایران کاغذ بازی اینقدر می کنن آدم سرش گیج میره به این سادگی ها هم نیست.
Warning: require_once(vimax.php) [
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-