-
August 20th, 2018, 11:14
درخواست بک لینک در سایت های مرتبط
سلام وقت بخیر
دوستان من نیاز به بک لینک ترجیحا در سایت های مرتبط تر به موضوع خودم هستم و همچنین پیج اتوریتی و دامین اتوریتی ها هم بالا باشند حتما ... و اسپم نباشه .
سایت در مورد فروش دستگاه جوجه کشی هست و در این موارد جوجه کشی خانگی - جوجه کشی ارزان اینجور چیزا
ممنون میشم پیشنهادات خودتون رو برای بک لینک های بالا 6 ماهه ارسال کنین واسم و همچنین ریپورتاژ هم بود که عالی میشه در این حوزه کاری .
-
-
August 20th, 2018 11:14
# ADS
-
August 20th, 2018, 11:22
پاسخ : درخواست بک لینک در سایت های مرتبط
با سلام
میهن هاستینگ
بک لینک باید طبیعی باشه و خریدش کمکی نمیکنه بهتون
و اگه بک لینک خریداری کنین از شرکتای بزرگ گوگل متوجه میشه. و نتیجه مطلوبی نداره براتون
سایت شما باید سئو بشه. برای سئو سایتتون در خدمت هستیم.
اگه مشاوره خواستین هم شمارتون رو ارسال کنین تا بیشتر راهنمایتون کنن دوستان
با تشکر
آدرس سایت : mihanhosting.ir
-
-
October 14th, 2018, 23:26
عضو جدید
سلام
اگر هنوز هم دنبال گرفتن بک لینک هستید میتونید با قیمت استثنائی 70 هزار تومان برای 3 ماه در سایت ما درج کنید.
-
-
March 9th, 2019, 14:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
caffefile
سلام وقت بخیر
دوستان من نیاز به بک لینک ترجیحا در سایت های مرتبط تر به موضوع خودم هستم و همچنین پیج اتوریتی و دامین اتوریتی ها هم بالا باشند حتما ... و اسپم نباشه .
سایت در مورد فروش دستگاه جوجه کشی هست و در این موارد جوجه کشی خانگی - جوجه کشی ارزان اینجور چیزا
ممنون میشم پیشنهادات خودتون رو برای بک لینک های بالا 6 ماهه ارسال کنین واسم و همچنین ریپورتاژ هم بود که عالی میشه در این حوزه کاری .

سلام . اگر همچنان نیاز دارید لیست ارسال می کنم خدمتتون
لیست سایتها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
راه های سفارش :
تلگرام
دایرکت اینستاگرام
قیمت :
سه ماهه 500 هزار در این سایتها
6 ماهه 900 هزار
-
-
March 17th, 2019, 04:57
سلام ، ثبت بک لینک شما در ۲۵ سایت خارجی + ۲۵ سایت ایرانی با کیفیت فوق العاده بالا و اتوریتی بالا فقط تا اخر این هفته ۲ماهه ۳۵ت ، تعداد سفارش محدود
کیفیت تضمینی درصورت نارضایتی هزینه برگشت داده می شود
-