-
August 18th, 2018, 15:55
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای بازگشت پول

نوشته اصلی توسط
st3205
بزودی در مغازه هامون
- : اون جنس چنده ؟
+: 20 تومن
- : خورد ندارم بیا 50 تومن
+ : بسلامت
@
hpnn.wm
عزیز کاری ندارم کی اشتباه کرده ولی پولی که حق شما نیست و در ازاش کاری نکردین حرومه خوردن نداره.
وسلام

نوشته اصلی توسط
nevergotme
طرف پول اشتباهی ریخته به حسابت برگشت بده خب به همین راحتی! ورداشتی میگی قانون فلان بسال ؟ پسره خوب انسانیتت کجا رفته
ملت چه خون اشام شدن خدایی.
اقا من به چه زبونی بگم ؟ چطوری می فهمید شما
اگر همه چیز اخلاقی بود دیگه قانون به چه درد می خورد
ایشون اومده مبلغ رو خودش با دست خودش واریز کرده و ما حتی براش فاکتور هم ایجاد نکردیم ! نگفتیم تو رو خدا بیا از ما بخر و ...
ایشون اومدند با دیدن این نوشته که اقا ما هزینه رو برگشت نمی دیم + دیدن رقم در سه جا که از هر سه جا قابل کنسل کردن روند پرداخت می شد اقدام به واریز کرده
الان مشکل ما حلال و حرام و اخلاقی و غیراخلاقی نیست ! اصلا این مشکل از سمت ما نیست
مشکل از سمت ایشون هست چه به عمد و چه به سهو !
حالا ایشون اعتراض دارند ! برای ما اعتراضشون قابل قبول نیست از جای بالاتری اقدام بکنند ما هم حاضر ایشون هم حاضر از اونجا پیگیری بشه
-
-
August 18th, 2018 15:55
# ADS
-
August 18th, 2018, 15:58

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ایشون اومده مبلغ رو خودش با دست خودش واریز کرده و ما حتی براش فاکتور هم ایجاد نکردیم ! نگفتیم تو رو خدا بیا از ما بخر و ...
ایشون اومدند با دیدن این نوشته که اقا ما هزینه رو برگشت نمی دیم + دیدن رقم در سه جا که از هر سه جا قابل کنسل کردن روند پرداخت می شد اقدام به واریز کرده
الان مشکل ما حلال و حرام و اخلاقی و غیراخلاقی نیست ! اصلا این مشکل از سمت ما نیست
حالا ایشون اعتراض دارند ! برای ما اعتراضشون قابل قبول نیست از جای بالاتری اقدام بکنند ما هم حاضر ایشون هم حاضر از اونجا پیگیری بشه
همه دوستان خوب متوجه می شوند و خیلی خوب می فهمند این شما هستین که نمی فهمین این همه ادم دارند بهت میگند کارت اشتباهه بازم حرف خودتو میزنی شما #ایرانی هستی اصلا؟
-
-
August 18th, 2018, 15:59

نوشته اصلی توسط
ramin n
سلام اینماد اقدام کردم پلیس فتا تبریز هم اعلام کردم و دارند پیگیری میکنند انشالله که قاضی بتونه ایشون و متوجه کنه
درود بر شما
تا حدودی تاپیک شما رو مطالعه کردم .
این مشکل از سمت سرویس دهنده نیست .
مشکل طبیعتا از سمت شما هست .
شما بصورت اعتباری در سایت ایشون پنل خودتون شارژ کردید .
کسی که شارژ می کنه طبیعتا قصد استفاده از خدمات ایشون داره .
به هر حال اگر عددی هم اشتباه وارد کرده باشید مقصر خودتون هستید .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 18th, 2018, 16:01
ینی شما فرض رو بر این گذاشتی که طرف قصد خرابکاری داشته و نقشه اش این بوده که پول رو انتقال بده به شما و از شما بگیره ؟
-
-
August 18th, 2018, 16:04
عضو انجمن
اقا من فکر می کنم اشتباه از سمت ما نیست !
من ایرانی نیستم ! شرکت ما اصلا خرابکار ترین و بد ترین !
شما الان اعتراض دارید ؟ شما اقدام به شکایت بکن
اقدام به پیگیری !
حرف های اضافه و کش دادن دقیقا چیه ؟ می خوای خودتون رو مظلوم نشون بدی ؟
-
-
August 18th, 2018, 16:09

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
مرد مومن مسجد ندیده متوجه ای طرف پول اشتباهی زده اصلا فکر کن کور بوده من نمیدونم چرا پولی که اصلا
حقت نیست داری ازش دفاع میکنی یا که میدونی قانونا به جایی نمیرسه داری اینکارارو میکنی،طرف میگه 3 سال مشتریت بوده لااقل بخاطر این 3 سال همکاریتون کوتاه بیا.
درسته شما مسئول تاوان اشتباه مشتری نیستین ولی شما یه شرکتین شخصیت دارین .
شاید از یجا دیگه اعصابتون خورده دارین سر این بنده خدا خالی میکنین،
-
-
August 18th, 2018, 16:09

نوشته اصلی توسط
mizban97
درود بر شما
تا حدودی تاپیک شما رو مطالعه کردم .
این مشکل از سمت سرویس دهنده نیست .
مشکل طبیعتا از سمت شما هست .
شما بصورت اعتباری در سایت ایشون پنل خودتون شارژ کردید .
کسی که شارژ می کنه طبیعتا قصد استفاده از خدمات ایشون داره .
به هر حال اگر عددی هم اشتباه وارد کرده باشید مقصر خودتون هستید .
سلام و درود بی کران خوبین شما
بنده دوبار تو همون تاپیک زدم که برام تیکت ایجاد کنید لینک دادند هم همکارشون بنده هم پرداخت کردم فکر کردم به ریال هست بنده نمی خواستم که شارژ کنم من می خواستم هزینه سرور و بدهم که سرویسم و بیاره بالا که قطع کرده بوده
4322222.png
-
تعداد تشکر ها از ramin n به دلیل پست مفید