صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 67

موضوع: راهنمایی برای بازگشت پول

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای بازگشت پول

نقل قول نوشته اصلی توسط aminh3 نمایش پست ها
    شما بگو کارمزد انتقال پول رو بردارند و مبلغ رو انتقال بدند.
    اگر شرکت معتبری باشه واحد حسابداری یه متمم میزنه و مبلغ رو برگشت میده در غیر این صورت بنده خدا می خواد پوله از دستش نپره ک این کارو میکنه. خرج زندگی بالاست d:
    شما یک تیکت به بخش امورمالی با عنوان"درخواست برگشت مازاد پرداخت بدلیل اشتباه در ورود مبلغ"، ارسال کن و عنوان کن بدلیل درج اشتباه، مبلغی بیش از فاکتور سرویس به حساب واریز شده و درخواست برگشت به شماره کارت واریز ...... بده، شاید پشتیبانی درست متوجه موضوع نشده!
    تصویر برداری از حساب کاربری ، سرویس مربوطه ، تیکت های رد و بدل شده فراموش نشود

2. # ADS

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

این اقا تاپیک خرابکاری و ندادن سرویس داره به بهانه های مختلف پول رو نمیده.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170900&page=13&highlight=
    ویرایش توسط ColdWorld : August 18th, 2018 در ساعت 13:51

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    اولین باره چنین موضوعی رو میبینم، خب پول شما برگشت نخوره قراره چی بشه ؟ شما به اعتبار درون سایت نیاز نداری و حالا یه اشتباهی در وارد کردن مبلغ صورت گرفته، در صورت درخواست مشتری، وب سایت فوق موظف به بازگرداندن مبلغ واریزی به همان حسابی است که از طریق اون واریز شده مطمئنن اگر مطلب رو درست درک میکردن به هیچ عنوان اینطور پاسخی به شما نمیدادن، در صورت به نتیجه نرسیدن آدرس سایت رو قرار بدید%
    من نمیدونم ایشون چرا این طوری داره برخورد میکنه اصلا برام قابل قبول نیست اقا من اشتباه کردم یه صفر بیشتر گذاشتم سرویس و نمی خواهم زور که نیست
    223.png

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    این اقا تاپیک خرابکاری و ندادن سرویس داره به بهانه های مختلف پول رو نمیده.

http://www.webhostingtalk.ir/showthr...144954&page=13
    پول سرویس چیتون و باید بدهم اقای مددیان؟ هفت روز گذشت 21 هزار تومان باید میدادم 220 هزار تومان ریختم شما باید 199 هزار تومان برگشت بزنید دلیل این رفتارتون چیه را من نمیدونم

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

عزیز من که حامد مددیان نیستم.
    من شاهد بودم که پول میگیره سرویس به هیچ عنوان نمیده. اینم مدرکش : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170900&page=13&highlight=
    شما ببین 10 ها نفر شاکی هستن اینجا. برو شکایت کن دوست عزیز محاله پولت رو بده در حالت عادی. این اقا کیسه دوخته واست. شما تا صبح هم اسکرین بزاری اخر بر میگرده بهت فحش هم میده

6. تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    عزیز من که حامد مددیان نیستم.
    من شاهد بودم که پول میگیره سرویس به هیچ عنوان نمیده. اینم مدرکش : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170900&page=13&highlight=
    شما ببین 10 ها نفر شاکی هستن اینجا. برو شکایت کن دوست عزیز محاله پولت رو بده در حالت عادی. این اقا کیسه دوخته واست. شما تا صبح هم اسکرین بزاری اخر بر میگرده بهت فحش هم میده
    دقیقا همین طوره پلیس فتا تبریز زنگ زدم دوست صمیمیم توپلیس فتا اصفهان زنگ زده به پلیس تبریز دارند پیگیری میکنند
    ویرایش توسط ramin n : August 18th, 2018 در ساعت 13:59

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

دوستان ما همه مبالغ افرادی رو که به دلیل مشکلات خودمون وجود داشته بین 7 الی 12 روز کاری برگشت زدیم.
    جالب اون دوستی که یا از ما سرویس نداشته با یوزر فیک همین اقاست و یا صرفا هوچی گری می کنه ! شما یک اشکرین از فحاشی ما رو نشون بده بعد ادعا داشته باش
    وگرنه من هم خیلی ساده می تونم همه رو گاو گوسفند نسبت بدم!
    ما بابت مشکلاتی که در سرویس تایم لاین مذکور(در تاپیک ذکر شده) مشکلاتی داشتیم , از همه ! چه کسی که فحش داده و چه کسی که نداده چه کسی که صبر کرده و چه نکرده عذرخواهی کردیم.
    بدون استثنا همه موارد رو برای دوستان در انجمن فرستادیم , شما فکر می کنید چرا تاپیک بسته شد و حتی منتقل نشد ؟
    بنابراین اگر واقعا ما مشکلی داشتیم رفعش کردیم.
    در این مورد ایشون خودشون اشتباه کردند ! هم در قوانین و هم در صفحه افزایش وجه به شکل کامل و بولد نوشته شده بود که هزینه بعد از واریز اصلا قابل استرداد و بازگشت نخواهد بود.
    توی اونجا هم نوشته شده بود تومان ! حال با فرض اینکه اشتباها 21 تومن رو 22 تومن می خواستند واریز بکنند(خود این سوال داره):
    در صفحه بانکی هم ندیدند ؟ در صفحه برگشت از بانک به وب سایت هم ندبدند. ما باید تاوان اشتباه ایشون رو بدیم ؟ چیزی که در همه جا زده شده ! حتی مشکل از سمت ما هم نبوده که بگیم فاکتور رو ما اشتباه صادر کردیم !
    ایشون از هر جا با هر دوستی که می خوان پیگیری بکنند ! ما مساله ای ار این بابت نداریم اگر پارتی بازی هست , مطئن باشن که بی پاسخ نخواهد ماند - اگر قانون هست مطمئن باشند که ما هیچ قانون کشوری یا صنفی و یا حتی قوانین خودمون رو زیر پا نگذاشتیم و از "پلیس پلیس" کردن ایشون هم هیچ عبایی نداریم
    هیچ مبلغی هم در این بین از حساب ایشون کم نخواهد شد و می تونند از اون برای خرید و تمدید استفاده بکنند اما ایشون بالا بره و پایین بیاد اشتباه کرده و ما قرار نیست اشتباه ایشون رو پوشش بدیم و توان اشتباهات افراد رو بدیم
    ما بی اشتباه نیستیم ! ولی ما اشتباهاتمون رو پذیرفته ایم و در همه مواقع تاوان اشتباهات خودمون رو خود ما جبران کرده و به گردن هیچ بنی بشری نیانداخته ایم ! و حتی جبران خسارت هم برای اشتباهاتمان کرده ایم.
    همونطور که قبلا گفته شده بود ما اینجا هیچ فعالیتی نداریم و نخواهیم داشت و این پست صرفا و صرفا فقط برای شفاف سازی و پاسخ به ادعاهای این دوست گرامی می باشد!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    #قانون
    #احترام_به_قانون
    #هر_کسی_اشتباه_کرد_مسئولیتش_ به_گردن_خودش_هست
    #مشکل_دیگران_مشکل_ما_نیست
    #وظیفه_ما_حل_مشکل_دیگران_نیس ت
    ویرایش توسط hpnn.wm : August 18th, 2018 در ساعت 14:31

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    دوستان ما همه مبالغ افرادی رو که به دلیل مشکلات خودمون وجود داشته بین 7 الی 12 روز کاری برگشت زدیم.
    جالب اون دوستی که یا از ما سرویس نداشته با یوزر فیک همین اقاست و یا صرفا هوچی گری می کنه ! شما یک اشکرین از فحاشی ما رو نشون بده بعد ادعا داشته باش
    وگرنه من هم خیلی ساده می تونم همه رو گاو گوسفند نسبت بدم!
    ما بابت مشکلاتی که در سرویس تایم لاین مذکور(در تاپیک ذکر شده) مشکلاتی داشتیم , از همه ! چه کسی که فحش داده و چه کسی که نداده چه کسی که صبر کرده و چه نکرده عذرخواهی کردیم.
    بدون استثنا همه موارد رو برای دوستان در انجمن فرستادیم , شما فکر می کنید چرا تاپیک بسته شد و حتی منتقل نشد ؟
    بنابراین اگر واقعا ما مشکلی داشتیم رفعش کردیم.
    در این مورد ایشون خودشون اشتباه کردند ! هم در قوانین و هم در صفحه افزایش وجه به شکل کامل و بولد نوشته شده بود که هزینه بعد از واریز اصلا قابل استرداد و بازگشت نخواهد بود.
    توی اونجا هم نوشته شده بود تومان ! حال با فرض اینکه اشتباها 21 تومن رو 22 تومن می خواستند واریز بکنند(خود این سوال داره):
    در صفحه بانکی هم ندیدند ؟ در صفحه برگشت از بانک به وب سایت هم ندبدند. ما باید تاوان اشتباه ایشون رو بدیم ؟ چیزی که در همه جا زده شده ! حتی مشکل از سمت ما هم نبوده که بگیم فاکتور رو ما اشتباه صادر کردیم !
    ایشون از هر جا با هر دوستی که می خوان پیگیری بکنند ! ما مساله ای ار این بابت نداریم اگر پارتی بازی هست , مطئن باشن که بی پاسخ نخواهد ماند - اگر قانون هست مطمئن باشند که ما هیچ قانون کشوری یا صنفی و یا حتی قوانین خودمون رو زیر پا نگذاشتیم و از "پلیس پلیس" کردن ایشون هم هیچ عبایی نداریم
    هیچ مبلغی هم در این بین از حساب ایشون کم نخواهد شد و می تونند از اون برای خرید و تمدید استفاده بکنند اما ایشون بالا بره و پایین بیاد اشتباه کرده و ما قرار نیست اشتباه ایشون رو پوشش بدیم و توان اشتباهات افراد رو بدیم
    ما بی اشتباه نیستیم ! ولی ما اشتباهاتمون رو پذیرفته ایم و در همه مواقع تاوان اشتباهات خودمون رو خود ما جبران کرده و به گردن هیچ بنی بشری نیانداخته ایم ! و حتی جبران خسارت هم برای اشتباهاتمان کرده ایم.
    همونطور که قبلا گفته شده بود ما اینجا هیچ فعالیتی نداریم و نخواهیم داشت و این پست صرفا و صرفا فقط برای شفاف سازی و پاسخ به ادعاهای این دوست گرامی می باشد!
    اقای مددیان چرا حرف بی ربط میزنید دو هفته سرورتون خراب شد و تبلیغات میلیونی که من برای بک لینک داده بودم به باد دادید اما به خاطر اینکه باهاتون کار میکردم احترام براتون نگه داشتم به روتونم نیاوردم چون سه سالی بود داشتم باهاتون کار میکردم بعدش برای اینکه دو هفته سرور قطع شده بود دو هفته به بنده اضافه کردید
    من هم ایمیل چک نمیکنم الانم نزدیک عروسیم بود زودی می خواستم هزینه را بریزم که سایت و بیاریید بالا ببینید تو همون تاپیک گفتم تیکت بزنید تا من پرداخت کنم نزدید خودم زدم رو لینکی که دادید نه ریالش مشخص بود نه تومانش من فکر کردم مثل بانک ریالی هست واسه همین به ریال زدم
    بعدم تو همون افزونه مسخره ننوشتید هزینه برگشت نمیشه گفتید به** سادگی قابل برگشت نیست **

2231.jpg

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    #قانون
    #احترام_به_قانون
    #هر_کسی_اشتباه_کرد_مسئولیتش_ به_گردن_خودش_هست
    #مشکل_دیگران_مشکل_ما_نیست
    #وظیفه_ما_حل_مشکل_دیگران_نیس ت
    یکی اینو بزنه سر در فروم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    64 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin n نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشید با یک شرکت هاستینگ دارم کار میکنم سه سالی هم هست دارم باهاشون کار میکنم من هفت روز پرداخت و دیر زدم و باعث شد سایتم بیاره پایین
    بعدش یک لینک داند گفتند از اینجا افزایش بدید وقتی می خواستم مبلغ بزنم به ریال زدم یعنی 22 هزار تومان و 220 تومان زدم الان میگم برگشت کنه میگه امکانش نیست باید چیکار کنم کسی هست به بنده راهنمایی بده ممنون
    از لحاظر قانونی قابل پیگیری نیست ، چون یه فاکتور بوده که شما پرداخت کردی ، و مقصر اصلی خودتونید که بدون بررسی فاکتور پرداخت کردید .

تنها راهش اینه که باهاشون صحبت کنید که براتون برگشت بزنن ، اونم اگه آدم درست حسابی باشه این کارو میکنه در غیر اینصورت احتمال زیاد به حساب کاربریتون اضافه میکنه و فقط قادر هستید از سرویس هاشون خریداری کنید . البته در مواردی شاید حتی همینکارو هم نکنن !

متاسفانه اخلاق کاری بین بعضی از این دوستان هاستینگ رعایت نمیشه ...
    ویرایش توسط mehranp : August 18th, 2018 در ساعت 14:43

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)