-
August 13th, 2018, 22:33
عضو انجمن
پاسخ : عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
از زبان انگلیسی هم که بگذریم، اونا تخصص عجیبی در الگوریتم ها دارن
مثلا چیزی رو که ممکنه من ۱ ساعت بهش فکر کنم که به نتیجه برسم (حتی شاید اصلا درک نکنم!) اونا تو یه فیلم ۱۰ دقیقه ای به راحتی کدش رو بسیار تمیز مینویسن
مثلا این فیلم رو ببینید:
https://www.youtube.com/watch?v=FCE09H_CfE0
اون برنامه نویس تو چند دقیقه پیادش کرد. اما من ۵ ماهه که ذهنم درگیرشه و هنوز دارم مثال های مشابه رو پیدا میکنم که با php حل کنم! با همه این وجود بعضی هاشون رو واقعا نمیتونم به جواب برسم
نمیدونم چیکار کنم که برنامه نویسی رو مثل این اساتید درک کنم؟!
از نظر من شما اگه تهران نیستید تشریف بیارید تهران یه سر به این آموزشگاهای حرفه ای بزنید .2-5 میلیون هزینه کنید و تا سطح متوسط رو یادبگیرید بعد خودآموز میشید و آهسته و پیوسته برنامه نویسی رو کامل یاد میگیرید .
شما در حال حاضر نمیتونید خودآموز باشید .یعنی قدرت خودآموزی رو ندارید .
موفق باشید .
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
تعداد تشکر ها ازwapmaster به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2018 22:33
# ADS
-
August 13th, 2018, 23:28
پاسخ : عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..
پشیمانی دگر سودی ندارد.
بشین nodeJS و react یاد بگیر به شدت آینده داره
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
August 14th, 2018, 00:21
داداش این که چند تا شرط هست و حلقه
مبتدیات برنامه نویسی رو بلد باشی کار چند دقیقه هست
چیز خیلی ساده ای هست
اگه اینو نمیتونی راحت حل کنی شما پایه برنامه نویسیت ضعیفه

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مثلا چیزی رو که ممکنه من ۱ ساعت بهش فکر کنم که به نتیجه برسم (حتی شاید اصلا درک نکنم!) اونا تو یه فیلم ۱۰ دقیقه ای به راحتی کدش رو بسیار تمیز مینویسن
مثلا این فیلم رو ببینید:
اون برنامه نویس تو چند دقیقه پیادش کرد. اما من ۵ ماهه که ذهنم درگیرشه و هنوز دارم مثال های مشابه رو پیدا میکنم که با php حل کنم! با همه این وجود بعضی هاشون رو واقعا نمیتونم به جواب برسم
-
تعداد تشکر ها از karjoo به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 10:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مثلا این فیلم رو ببینید:
سلام.
البته این تاپیک مناسبی برای مشارکت نیست اما پستتون رو دیدم گفتم شاید بتونم کمک کنم.
شما مسیر اشتباهی رو دارید طی میکنید. برنامهنویسی یک علم هست و زبان برنامهنویسی یک ابزار.
شما قصد دارید بدون اینکه علم رو داشته باشید از ابزارش استفاده کنید. این شدنی نیست واقعا. من منابع فارسی خوب نمیشناسم اما اگر واقعا علاقه دارید از ابتدا شروع کنید برنامهنویسی رو یاد بگیرید.
کتاب the art of computer programming خیلی خیلی میتونه بهتون کمک بکنه. نمیدونم ترجمه شده یا نه. اما حتما حداقل ۳ جلد اول رو بخونید.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 10:22
با حرفتون کاملا موافق هستم
اگر کسی علم برنامه نویسی رو بدونه
مهم نیست چه زبانی هست
با خوندن داکیومنت اون زبان به راحتی میتونه ازش استفاده کنه

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
البته این تاپیک مناسبی برای مشارکت نیست اما پستتون رو دیدم گفتم شاید بتونم کمک کنم.
شما مسیر اشتباهی رو دارید طی میکنید. برنامهنویسی یک علم هست و زبان برنامهنویسی یک ابزار.
شما قصد دارید بدون اینکه علم رو داشته باشید از ابزارش استفاده کنید. این شدنی نیست واقعا. من منابع فارسی خوب نمیشناسم اما اگر واقعا علاقه دارید از ابتدا شروع کنید برنامهنویسی رو یاد بگیرید.
کتاب the art of computer programming خیلی خیلی میتونه بهتون کمک بکنه. نمیدونم ترجمه شده یا نه. اما حتما حداقل ۳ جلد اول رو بخونید.
-
تعداد تشکر ها از karjoo به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 11:08
منم خیلی علاقه دارم برنامه نویسی وب رو.
خیلی فیلم اموزشی خریدم و لی هنوز وقت نکردم استارت بزنم.
بنظر شما کتاب خوب فارسی که از پایه به ادم برنامه نویسی یاد بده چی هستش؟
چی باید کرد که از 0 به 50 حداقل برسیم در برنامه نویسی
-
-
August 14th, 2018, 11:09
عضو انجمن
تا وقتی دنبال این باشید که برنامه نویس بشید به جایی نمیرسید.
زمانی که تصمیم به ساختن یه برنامه مناسب و کاربردی گرفتین راه های ساختش رو هم به شرط اینکه( نمیشه، نمی تونم و... ) رو کنار بزارید یاد میگیرید.
ویرایش توسط InterServer.ir : August 14th, 2018 در ساعت 11:10
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها ازInterServer.ir به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 11:13

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
تا وقتی دنبال این باشید که برنامه نویس بشید به جایی نمیرسید.
زمانی که تصمیم به ساختن یه برنامه مناسب و کاربردی گرفتین راه های ساختش رو هم به شرط اینکه( نمیشه، نمی تونم و... ) رو کنار بزارید یاد میگیرید.
خب یعنی شما میگید من یک طرح و ایده از وب سایتی داشته باشم بعد برم دنبال برنامه نوسیسش؟؟
خب اینطوری خیلی از مفاهیم پایه ایی رو نمیدونم و گیر میکنم
-
-
August 14th, 2018, 12:20
بنظرم باید علاقه و پشتکار داشته باشی ، اینکه فقط بگی خب بیکارم الان بشینم برنامه نویسی یادبگیر ازش پوش دربیارم (ولی تو پشت زمینه هیچ علاقه ای به برنامه نویسی نداشته باشی) اصن بعد یه مدت خودت خسته میشی.
-
-
August 14th, 2018, 12:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mirmohsen
خب یعنی شما میگید من یک طرح و ایده از وب سایتی داشته باشم بعد برم دنبال برنامه نوسیسش؟؟
خب اینطوری خیلی از مفاهیم پایه ایی رو نمیدونم و گیر میکنم
این همون نمی تونمی هست که گفتم باید کنار گذاشته بشه.
زمانی که ایده ای دارید و به دنبال زبان برنامه نویسی مناسبی برای اون میگردید کم کم با مفاهیم اون نیز آشنا میشید .
شخصا هیچ وقت مستقیم به دنبال یادگیری مبانی و مفاهیم و ... زیان های برنامه نوسی نرفتم و حتی رشته دانشگاهم کاملا غیر مرتبط با این موضوع هست ولی هر چیزی خواستم و زمان مناسب رو براش گذاشتم نوشتم.
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-