-
August 13th, 2018, 21:34
عضو جدید
عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..
عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..
پشیمانی دگر سودی ندارد.
-
تعداد تشکر ها ازکامران غلامی به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2018 21:34
# ADS
-
August 13th, 2018, 21:37
عضو انجمن
پاسخ : عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..
درود...
همین الان بشین برنامه نویسی یاد بگیرید ... حرف زدن فایده ندارن...ایرانی ها بلدند همیشه غرغر بزند...
-
تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2018, 21:39
پاسخ : عجب اشتباهي كرديم اين همه سالي كه بيكار تو نت چرخيديم برنامه نويسي ياد نگرفتيم..
من برنامه نویس تقریبا حرفه ایم 8 سال که دارم اموزش میبینم ولی به خاطر اینکه میرم دانشگاه دانشگاهمون شهر دیگس نمیتونم برم شرکت ها کار کنم یمدتم قالب میساختم میفروختم که خیلی خوب بود ولی الان که یکم دور شدم و دوباره برگشتم هیچ شرکت یا گروهی نیست که برم توش طراح وبم
-
-
August 13th, 2018, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdadfaraji97
من برنامه نویس تقریبا حرفه ایم 8 سال که دارم اموزش میبینم ولی به خاطر اینکه میرم دانشگاه دانشگاهمون شهر دیگس نمیتونم برم شرکت ها کار کنم یمدتم قالب میساختم میفروختم که خیلی خوب بود ولی الان که یکم دور شدم و دوباره برگشتم هیچ شرکت یا گروهی نیست که برم توش طراح وبم
وقتی دنیای وب به این بزرگی هست چرا شرکت ها؟!
شما اگه از کار خودت اطمینان داری توی نت فعالیت کن درآمدت از توی شرکت ها بودن بیشتره!
-
-
August 13th, 2018, 22:17
عضو انجمن
من کلی کار میکنم و هر چقدر هم جلو میرم میبینم که چقدر علم کمی دارم
من به php علاقه دارم و دوره فرادرس رو ۳ بار کامل دیدم. روره اُتدیا رو رو ۲ بار دیدم و coursea رو هم ۲-۳ بار گذروندم یه دوره دیگه هم خریدم که به زودی به دستم میرسه و 7learn رو هم احتمالا اواخر تابستون شروع میکنم
هر چقدر هم دوره میبینم و تمرین میکنم باز هم نمیتونم برنامه نویس قابل قبولی بشم
الان یک هفته میشه که تمرین برنامه نویسی رو دو برابر کردم. امروز از صبح پشت سیستم بودم تا حالا
واقعا منم پشیمان هستم که از اولش برنامه نویسی رو کاملتر یاد نگرفتم
فقط نمیدونم برنامه نویس های خارجی چیکار میکنند که اینقدر از ما جلو هستند؟ من هر کدی رو مینویسم میبینم اونا بهینه تر و بهتر مینویسن 
مثلا توی یوتیوب آموزش های "جادی میرمیرانی" رو که پایتون هستند مشاهده میکنم و واقعا تعجب میکنم که این آقا چرا اینقدر برنامه نویس خوبیه!
-
تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2018, 22:22

نوشته اصلی توسط
M.D.A
وقتی دنیای وب به این بزرگی هست چرا شرکت ها؟!
شما اگه از کار خودت اطمینان داری توی نت فعالیت کن درآمدت از توی شرکت ها بودن بیشتره!
داداش طراح psd نیستم و ندارم طراح psd که باهاش کار کنم
-
-
August 13th, 2018, 22:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من کلی کار میکنم و هر چقدر هم جلو میرم میبینم که چقدر علم کمی دارم
من به php علاقه دارم و دوره فرادرس رو ۳ بار کامل دیدم. روره اُتدیا رو رو ۲ بار دیدم و coursea رو هم ۲-۳ بار گذروندم یه دوره دیگه هم خریدم که به زودی به دستم میرسه و 7learn رو هم احتمالا اواخر تابستون شروع میکنم
هر چقدر هم دوره میبینم و تمرین میکنم باز هم نمیتونم برنامه نویس قابل قبولی بشم
الان یک هفته میشه که تمرین برنامه نویسی رو دو برابر کردم. امروز از صبح پشت سیستم بودم تا حالا
واقعا منم پشیمان هستم که از اولش برنامه نویسی رو کاملتر یاد نگرفتم
فقط نمیدونم برنامه نویس های خارجی چیکار میکنند که اینقدر از ما جلو هستند؟ من هر کدی رو مینویسم میبینم اونا بهینه تر و بهتر مینویسن
مثلا توی یوتیوب آموزش های "جادی میرمیرانی" رو که پایتون هستند مشاهده میکنم و واقعا تعجب میکنم که این آقا چرا اینقدر برنامه نویس خوبیه!
تسلط کافی به زبان انگلیسی یکی از معیار های مهم در برنامه نویسی هست !
در ضمن همه که نباید برنامه نویس بشن !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehrdadfaraji97
داداش طراح psd نیستم و ندارم طراح psd که باهاش کار کنم
شما اگه برنامه نویس هستید یه سر به پونیشا بزنید .
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
پشیمانی دگر سودی ندارد.
انجمن رسمی هست شما هم لطفا کم تاپیک های بی ربط بزنید !
انجمن تخصصی جای دَرد و دِل نیست که !
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
-
August 13th, 2018, 22:25

نوشته اصلی توسط
wapmaster
شما اگه برنامه نویس هستید یه سر به پونیشا بزنید .
موفق باشید
الان همون کار رو میکنم تقریبا بیشتر درامدم از اونجاس ولی بیشتر دوست دارم قالب وردپرس بزنم که هرچی psd میزنم خوب در نمیاد
-
-
August 13th, 2018, 22:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wapmaster
تسلط کافی به زبان انگلیسی یکی از معیار های مهم در برنامه نویسی هست !
در ضمن همه که نباید برنامه نویس بشن !
از زبان انگلیسی هم که بگذریم، اونا تخصص عجیبی در الگوریتم ها دارن
مثلا چیزی رو که ممکنه من ۱ ساعت بهش فکر کنم که به نتیجه برسم (حتی شاید اصلا درک نکنم!) اونا تو یه فیلم ۱۰ دقیقه ای به راحتی کدش رو بسیار تمیز مینویسن
مثلا این فیلم رو ببینید:
https://www.youtube.com/watch?v=FCE09H_CfE0
اون برنامه نویس تو چند دقیقه پیادش کرد. اما من ۵ ماهه که ذهنم درگیرشه و هنوز دارم مثال های مشابه رو پیدا میکنم که با php حل کنم! با همه این وجود بعضی هاشون رو واقعا نمیتونم به جواب برسم
نمیدونم چیکار کنم که برنامه نویسی رو مثل این اساتید درک کنم؟!
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2018, 22:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdadfaraji97
الان همون کار رو میکنم تقریبا بیشتر درامدم از اونجاس ولی بیشتر دوست دارم قالب وردپرس بزنم که هرچی psd میزنم خوب در نمیاد
درود...سعی کن بدون psd کد نویسی کنید و اونم به صورت ذهنی...
-