نقل قول نوشته اصلی توسط hostorder نمایش پست ها
ما هم یک دونه سایت پیش شما داریم با 7000 پست که داشت به فنا دادید تیکت هم که میزیم به صورت عادی میبندید چون جرات جواب دادن ندارید
فحش بدید صد در صد بسته میشه تیکت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
درود

همکار گرامی اگر در حد حذف پارتیشن و حتی پارتیشن تیبل بوده باشد میتوانیم دیتا شما رو ریکاوری کنیم. البته به شرطی که تغییری در هارد دیسک اعمال نشده باشد.

با تشکر.
ممنونم دوست عزیز اگر شدنی بود انجام میشد دیگه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Z.eus نمایش پست ها
پیشنهاد میکنم سرور هایتان را دستکاری نکنید و روی همان سرور ها پارتیشن جدید ایجاد نکنید.. زیرا ممکن است احتمال ریکاوری وجود داشته باشد. البته بستگی به شرایط سرور دارد که باید بررسی شود.

قبلا چنین شرایطی برای یکی از همکاران ایجاد شده بود و خوشبختانه توانستیم مشکل ایشان را رفع کنیم. در صورت تمایل در ارتباط باشید.

شماره تماس: 21021-284-021

Telegram
دوست عزیزم طرف سرور هارو ریست و روش سیستم عامل جدید نصب کرده چیرو ریکاوری میشه کرد؟
اگر یک درصد هم راه داشت خب خود من با نه سال تجربه انجام میدادم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
من کل هارد کامپیوترم به فنا رفت با یکی دو تا نرم افزار برگردوندمش بماند که کلی راه ریکاوری هست..همه میدونن هارد هر چی بلا سرش هم بیاد بازم امکان ریکاوریش هست..مگر اینکه بندازیش خردش کنی و اتیشش بزنی!!

ما اینجا همه حرفه ای هستیم بچه نیستیم..تو همین تهران هاردو بده ساعتی 300 هزار تومان جیک و پیکشو میکشن بیرون..بماند تو اروپا نتونن!! ایشون کل ماجرا رو نمیگن..
کلا سایت شما و دوستان دیگه رو سور هاییی بود که به سرعت فرمت و سیستم جدید نصب کرده بود
در مورد این سرور که خبرش داغ شده این سرور فقط میزبان سایت و چند سایت دیگه رووش بود
کلا 10 سرور و 2 سرور بکاپ بود