الان یعنی بک اپ سایتها رو ندارید؟ بدبخت شدیم که..![]()
الان یعنی بک اپ سایتها رو ندارید؟ بدبخت شدیم که..![]()
متاسفانه
- - - Updated - - -
ممنونم
بله درست میفرمایید ولی خب وظیفه ی ما بکاپ گیری هست طبق مواردی که گفته شده
مشکل اینجا بود که این فرد که این کارو کرد دور کار بود و از اعضای همین انجمن
از طریق آپهی استخدامی ما اومد و اعتماد تیم رو جلب کرد
به احتمال زیاد خودش شرکت هاستینگ داشته و با نیت ضربه زدم وارد شده
از طریق پرتال هم به تمام آیپی ها و سرور ها دسترسی داشته
کل سرور بکاپ رو ریست کرد و یکی یکی به سرور ها آسیب زد ، متاسفانه حتی اصلی ترین سرور که سایت اصلی ما روش بود هم نابود کرد
البته ما به زودی کل سرور هارو بالا میاریم و امیدواریم مشتری ها بگاپ داشته باشند تا ریستور انجام بشه و به مشتری برای دلجویی سرویس رایگان از 3 تا 6 ماه میدیم
و برای اینکه دیگه این مشکل نیوفته از خود دیتاسنتر هتزنر یه اف تی پی بگاپ گرفتیم که دسترسی فقط دست خودمه
آقای کمانگیر من بالای 20 مشتری روی سرور شما سرویس داشتم همه هم تولیدی و کارخانه و بیزنسی بودن
حالا من فقط از اون مشتری ها یه قالب سایتشون رو دارم
بعد از اون مدت چندین بار سایتشون رو ویرایش کردم و کلی سئو انجام دادم براشون
اون بنده خداها هر کدوم کلی مطلب داشتن و داشتن کسب درآمد میکردن
الان شما به همین راحتی میگین یه نفر دور کار دسترسی کل داشته و زده همه چی رو نابود کرده ؟ یعنی سیستم شما اینقدر باز بوده که یه کارمند دور کار کل اعتبار شما رو که چندین سال بابتش زحمت کشیدین رو در عرض چند ساعت ببره زیر سوال ؟
شاید اون طرف یه هدفی از این کارش داره , شاید یه بکاپ خودش گرفته و میخواد از شما باج بگیره
الان یه راه حل بزارین جلوی ما
یعنی امکان ریکاوری هم نداره سرورها؟
ویرایش توسط HesaBKar : August 13th, 2018 در ساعت 11:24
تا ساعت 2 صبح مشغول بودیم خیر ریکاوری نشد
در مورد اون فرد هم دادسرا وکیل شرکت براش پرونده درست کرده همینجا اعلام میکنم از طرف کدوم شرکت اومده بوده و وقتی شکایت میکنیم نمیتونه بعد ها بکاپی روو کنه چون دردسر برای خودش میشه ولی خب شما حتما تمام رمز هارو عوض کنید
در مورد مشکلات هم
- فاز نخست بالا آوردن و کانفیگ سرور هاست
- ساخت هاست های خالی
- ریستور بکاپ هایی که مشتری خودش داره
- به مدت یک هفته تا یک ماه یک تیم پشتیبانی تشکیل میدیم برای سرو سامان دادن به وبسایتها از جمله سئو و حتی نصب سی ام اس و باقی کارها
- فعال کردن بکاپ گیری در گوگل درایو مشتری ( هر مشتری خودش علاوه بر ما بکاپ بگیره و منتقل کنه به گوگل درایو خودش)
- - - Updated - - -
در مورد مشکلات هم
- فاز نخست بالا آوردن و کانفیگ سرور هاست
- ساخت هاست های خالی
- ریستور بکاپ هایی که مشتری خودش داره
- به مدت یک هفته تا یک ماه یک تیم پشتیبانی تشکیل میدیم برای سرو سامان دادن به وبسایتها از جمله سئو و حتی نصب سی ام اس و باقی کارها
- فعال کردن بکاپ گیری در گوگل درایو مشتری ( هر مشتری خودش علاوه بر ما بکاپ بگیره و منتقل کنه به گوگل درایو خودش)
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 13th, 2018 در ساعت 12:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)