-
August 12th, 2018, 20:48
بازدید گیر وبسایت
توضیحات برنامه بازدید گیر وبسایت
با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود روزانه بازدید خود را به بیش از 100 هزار ببرید و بدون هزینه و اتلاف وقت بازدید خوبی داشته باشید.
📌امکانات
🖇 دارای متود پروکسی لس و با پروکسی
🖇 کارکرد بسیار ساده و اسان
🖇سرعت بسیار مناسب
🖇 کاملا رایگان
-
-
August 12th, 2018 20:48
# ADS
-
August 12th, 2018, 21:50
عضو انجمن
پاسخ : بازدید گیر وبسایت
ویروس میزاری!!!
اونم تو این انجمن ...
-
تعداد تشکر ها از deltamusic به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2018, 21:56
عضو انجمن
لینک دانلودش کجاس؟
فقط متن و یه عکس؟!!!
-
-
August 12th, 2018, 22:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
لینک دانلودش کجاس؟
فقط متن و یه عکس؟!!!
عنش در اومد برداشت
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2018, 23:01
این جور چیزا گول زدنه فقط باز این کارش بد نیست
http://softwarevisit.ir/
ولی میگم گول زدنه بازدید فیک! وقت بزاری رو مطلب و محتوا بهتر نتیجه میگیری...
-
-
August 13th, 2018, 10:37
عضو جدید
بازدید اگر اصولی باشه و با فکر و برنامه ی درست انجام بشه 100% جواب میده، همونطوری که الان خیلی از سایت ها دارن جواب میگیرن بدون اینکه محتوایی داشته باشن، حالا شما بشین 1 سال هر روز به طور متوسط روزی 10 تا محتوا تولید کن که 100% نیمی از اینها کپی از جای دیگست و بعد از 1 سال تازه میبینی وارد صفحات گوگل شدی بعدش یه سایت تازه تاسیس میاد هزینه میکنه 1 میلیون ورودی از گوگل میخره میاد صفحه 1 وایمیسه، بعد شما که هر روز محتوا تولید کردی میشینی فکر میکنی چی شد که اینطوری شد، بله درسته هنوز هم که هنوزه ارسال ترافیک واقعی ( نه ارسال ترافیک فیک ) جواب میده و موفق تر عمل کرده، فقط چون هر جا پا گذاشتیم نشستن و نوشتن و گفتن محتوا محتوا محتوا بک لینک بک لینک فکر کردیم خبریه، هیچ کس و هیچ جا نیومد ارسال ترافیک اصولی رو توضیح بده، البته حق هم دارن چون از 1000 تا یک نفرش هم بلد نیست، اگر هم بلد باشه آموزش نمیده ( مثل خودم ) چون قیمتش خیلی بالاست، فقط یاد گرفتن بک لینک و محتوا بخرن ( اونم نه که بسازن یا بنویسن ) بعد میگن ما سئو کار هستیم و میشینن در مورد ارسال ترافیک و بازدید اظهار نظر هم میکنن ( در صورتی که هنوز نفهمیدن حتی چطور انجام میشه ) و این است داستان همیشگی ملت ما
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
تعداد تشکر ها ازAlienX به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2018, 13:34

نوشته اصلی توسط
AlienX
بازدید اگر اصولی باشه و با فکر و برنامه ی درست انجام بشه 100% جواب میده، همونطوری که الان خیلی از سایت ها دارن جواب میگیرن بدون اینکه محتوایی داشته باشن، حالا شما بشین 1 سال هر روز به طور متوسط روزی 10 تا محتوا تولید کن که 100% نیمی از اینها کپی از جای دیگست و بعد از 1 سال تازه میبینی وارد صفحات گوگل شدی بعدش یه سایت تازه تاسیس میاد هزینه میکنه 1 میلیون ورودی از گوگل میخره میاد صفحه 1 وایمیسه، بعد شما که هر روز محتوا تولید کردی میشینی فکر میکنی چی شد که اینطوری شد، بله درسته هنوز هم که هنوزه ارسال ترافیک واقعی ( نه ارسال ترافیک فیک ) جواب میده و موفق تر عمل کرده، فقط چون هر جا پا گذاشتیم نشستن و نوشتن و گفتن محتوا محتوا محتوا بک لینک بک لینک فکر کردیم خبریه، هیچ کس و هیچ جا نیومد ارسال ترافیک اصولی رو توضیح بده، البته حق هم دارن چون از 1000 تا یک نفرش هم بلد نیست، اگر هم بلد باشه آموزش نمیده ( مثل خودم ) چون قیمتش خیلی بالاست، فقط یاد گرفتن بک لینک و محتوا بخرن ( اونم نه که بسازن یا بنویسن ) بعد میگن ما سئو کار هستیم و میشینن در مورد ارسال ترافیک و بازدید اظهار نظر هم میکنن ( در صورتی که هنوز نفهمیدن حتی چطور انجام میشه ) و این است داستان همیشگی ملت ما
یه تاپیک بزنید توضیحاتی مختصر و مفید بدید برای آشنایی
هر کسی هم خواست با شما تماس میگیره
-
-
August 24th, 2018, 15:33
به نظر من یک نفر میخواد جلوه جناب جباری رو خراب کنه ...
اومده یک یوزر ساخته با نام رضا جباری (خدمات سئو و بک لینک میدن) بعد تروجان گذاشته ...
بهتره تاپیک پاک بشه
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
August 24th, 2018, 23:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
debugger
یه تاپیک بزنید توضیحاتی مختصر و مفید بدید برای آشنایی
هر کسی هم خواست با شما تماس میگیره
داخل خیلی از پست هام توضیح مفصل در این مورد دادم، در کل اگر بخوایم بشینیم مفصل تر در موردش صحبت کنیم فکر کنم فقط 1 ساعت باید تایپ کنم و تازه نیمی از اون هم نمیشه
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-