ضمن سلام و عرض ادب
فکر کنم روی لپ تاپ هایی که سیستم عامل ندارن یا به قولی ویندوزی نیستن ؛ میشه هر نوع سیستم عامل لینوکسی نصب کرد و هیچ محدودیتی نداشته باشه حالا روی خود لپ تاپ های ویندوزی که هم می تونید در کنار ویندوز هم لینوکس رو داشته باشید . یعنی من ندیدم توی فروشگاه ها لپ تاپ لینوکسی بفروشن چیزی که هست لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز هست که قاعدتا گرون تر هست و بقیه که بدون سیستم عامل و dos و اروزن تر فروخته میشه... حالا این تجربه خودم بود در مورد خرید لپ تاپ که مربوط به چند سال پیش هست
گرافیک اینتل پایین ترین رده و ضعیف ترین گرافبک و به نوعی گزینه پیش فرض برای خالی نبودن عریضه هستش که برای کارهای سبک و روزانه هستش که برای پایین اوردن قیمت لپ تاپ ها استفاده میشه. باز گرافیک های انویدیا و ati هستش که باز بسته به مدل و حافظه قیمت هاش متفاوت هست باز بنا بر تجربه خودم
شما دقیقا چه بودجه ایی رو برای خرید در نظر گرفتین ؟
اینجور که من دیدم حداقل قیمت 2.5 هست با گرافیک اینتل
حداقل قیمت یه لپ تاپ با گرافیک انویدیا حدود 3,400 هستش با رم 4 گیگ
و اگر یه سی پی یو نه چندان قوی i3 هم بخواید علاوه بر گرافیک معمولی جی فورس داشته باشه دقیقا 4 میلیون تومن میشه با 4 گیگ رم .
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 320 - H
یه مبلغی رو برای ارتقا رم و البته یه هارد ssd هم اگر بخواید کنار بزارید حدود 500-600 باید دوباره هزینه کنید . یعنی شاید بشه گفت با 5 تومن میشه یه لپ تاپ خربد .