نقل قول نوشته اصلی توسط php?> نمایش پست ها
سلام مجدد متاسفانه قابلیت اسال پیام خصوصی ندارم !
سایت این هستش https://www.freepik.com/
منتهی سایت به زبان انگلیسی هستش و دفترشون مالاگا اسپانیا
بله امکانش هست منتها سه ماهه اول زیاد پول بیاد حسابتون پی پال حساس خواهد شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط php?> نمایش پست ها
سلام مجدد متاسفانه قابلیت اسال پیام خصوصی ندارم !
سایت این هستش https://www.freepik.com/
منتهی سایت به زبان انگلیسی هستش و دفترشون مالاگا اسپانیا
بله امکانش هست منتها سه ماهه اول زیاد پول بیاد حسابتون پی پال حساس خواهد شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
سلام یه سوال داشتم من یه حساب پی پیال از یکی از دوستان خریدم ( از این تایپک خبر نداشتم ) حساب اول شخصی بود یه ویزا کارت مجازی بهش وصل بود کامل ورفای بعد که حساب رو بیزینس کردن تو قسمت Business setup > Account set-up تیک Link your bank account و Get verified to withdraw over $10K USD نخورده آیا مشکلی تو ورفای ای حساب هست ببخشید اگه جای بدی مطرح کردم ولی شما چون تجربه دارین ممنون میشم راهنمای کنید

12.jpg
شماره حساب بانکی وصل نشده اینو توجه داشته باشید همینطوری یک حساب معمولی رو به بیزینس تبدیل نمیکنن یک سری شرایط خاصی داره
طبق تجربه این حساب بعد از یه مدت لیمیت دائم خواهد شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
سلام یه سوال داشتم من یه حساب پی پیال از یکی از دوستان خریدم ( از این تایپک خبر نداشتم ) حساب اول شخصی بود یه ویزا کارت مجازی بهش وصل بود کامل ورفای بعد که حساب رو بیزینس کردن تو قسمت Business setup > Account set-up تیک Link your bank account و Get verified to withdraw over $10K USD نخورده آیا مشکلی تو ورفای ای حساب هست ببخشید اگه جای بدی مطرح کردم ولی شما چون تجربه دارین ممنون میشم راهنمای کنید

12.jpg
شماره حساب بانکی وصل نشده اینو توجه داشته باشید همینطوری یک حساب معمولی رو به بیزینس تبدیل نمیکنن یک سری شرایط خاصی داره
طبق تجربه این حساب بعد از یه مدت لیمیت دائم خواهد شد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط djdj99 نمایش پست ها
درود
منتظرم جناب
معذرت خواهی میکنم ندیدم
از مشترکین بودن با مدارک ما دیتاسنترهایی مثل ovh حساب رو تائید کردن
کارمزد بستگی به لوکیشن داره بله معمولا گیفت 0 هست کارمزدش البته کارمزد از دریافت کننده کسر میشود نه پرداخت کننده
میشود از آلمان استفاده کنید به شرطی که ای پی ثابت باشد یا اگر خواستید تغییر بدید همون المان و همون دیتاسنتر