هر وب سایتی بزنید به سود میرسه حالا با هر عنوانی اما یه مبلغی بذارید برای تبلیغات
به انجمن و اینها دل نبندید که ......
ممکنه یکسال طول بکشه ممکنه چندسال که به درامد مدنظر برسید
هر وب سایتی بزنید به سود میرسه حالا با هر عنوانی اما یه مبلغی بذارید برای تبلیغات
به انجمن و اینها دل نبندید که ......
ممکنه یکسال طول بکشه ممکنه چندسال که به درامد مدنظر برسید
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
خیلی شیرینیه سیستم 10-15 تومن بخر با یه نت خوب بشین استریم کن ولی ولی ولی و ولی خوب بازی کنی روزی 300-400 تومنم دونیت میشی حتی روزی امکان داره 10 میلیون هم دونیت بشی مورد زیاد داشتیم رو رقم بالا اینم یه راه که دو ماه نشده به سودی میرسی البته گیم های مطرح با توجه به اولویت 1- فورت نایت 2- پابجی 3-سی اس گو 4- لول 5- دوتا دو 6- فارکری - جی تی ای - راست
ویرایش توسط Genral X2 : August 9th, 2018 در ساعت 03:58
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
تو این گرونی و بی ثباتی ارزو فی لترینگ (بیان ببرنت زندان به بهونه ها مختلف) و تحریمو .... تو ایران نمیشه ولی خارج میشه
سلام، اول باید عرض کنم اگر اینجا کسی چیزی بلد باشه یا کسب درآمدی داشته باشه نمیاد به بقیه بگه که اونا رقیبش بشن، از طرفی اگر شما خودت کمی داخل اینترنت جستجو کنی به نتایجی میرسی که همهٔ جوابها در اون هستش، الان بنده چند ماهی هست که دارم از یک سایت خارجی ماهانه ۱۰۰۰ دلار دریافت میکنم، چرا؟ چون ۱ هفته شبانه روز تحقیق کردم و آخر هم به نتیجه رسیدم، حالا چطوری و از کجا بماند و با یکی از این شرکتهای ارائه دهنده مستر کارت قرارداد بستم که هر ماه واسم حساب سایت رو خالی میکنن و به ریال ایران به حساب خودم واریز میکنن، که تقریبا با کارمزدی که از من میگیرن در ماه ۸ میلیون تومن دارم و همین قدر کافی هستش و در کنارش مشتری ارسال بازدید هم دارم، یعنی ۲ کار همزمان با هم، داخل هر کشوری که باشی اگر کمی مغزت کار کنه و کمی حوصله داشته باشی میتونی درآمد خوبی داشته باشی، موفق باشی
ویرایش توسط AlienX : August 9th, 2018 در ساعت 11:44
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
همین الان برید اسکریپت های envato رو ببینید. نسخه کرک شده اونا هم توی اینترنت هستراستی یه سوال
گفتی خارجی از سایتای خارجی چطورمیشه کسب درامد کرد.دلار یورو پوند میشه؟خیلی سواد میخواد ؟
متوجه میشید اسکریپت ها و افزونه هایی که اونجا گزاشته میشه ساختنشون سخت نیست!
پس اونجا کار کنید. مثلا اگه روزی ۱۰ دلار هم سود خالص داشته باشید میشه روزانه ۱۰۰ هزار تومان
من خودم چون زبان انگلیسی فول نیستم، حساب ارزی هم ندارم، تخصص در حد اساتید بزرگ هم ندارم، از چند نفر کمک میگیرم و به هر کدوم ۱۵ درصد میدم
سایت های زیادی واسه کسب درآمد توی اینترنت هستند که میتونید پیدا کنید
دوستدار کتاببلیان
غلامی باز ک تو اومدی؟ این ملت هم تورو نمیشناسن چ با جدیت جواب سوالت رو میدن : ))
اینطور که من متوجه شدم
بخشی از عمرتون رو هر 3 ماه یکبار در وب هاستینگ تالک هدر دادین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)