سلام
طبق چیزی که در manual نسخه CHR میکروتیک نوشته شده، نسخه FREE محدودیت های بسیاری داره ...
سوال من اینجاست که، آیا امکان ارتقای لایسنس به P2 یا unlimited بصورت مجانی پس از گذشت 2 ماه Trial وجود داره ؟
سلام
طبق چیزی که در manual نسخه CHR میکروتیک نوشته شده، نسخه FREE محدودیت های بسیاری داره ...
سوال من اینجاست که، آیا امکان ارتقای لایسنس به P2 یا unlimited بصورت مجانی پس از گذشت 2 ماه Trial وجود داره ؟
ویرایش توسط sudo : August 8th, 2018 در ساعت 13:42
↵ پـــــــــــــــارس آپــتــایــم ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ، سرور مجازی از سال 2010
↵ ارتباط با من در تلگرام
↵ شماره تماس: 00447498558035
سلام
اگر لایسنس داشته باشید بله
د غیر این صورت خیر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
↵ پـــــــــــــــارس آپــتــایــم ارائه دهنده خدمات وب هاستینگ، سرور مجازی از سال 2010
↵ ارتباط با من در تلگرام
سوال :
بعد از گذشتن دوره 60 روزه Trial با تغییر Software ID میتوان یک دوره جدید 60 روزه Trial برای همان سرورمجازی فعال کرد؟
↵ ارتباط با من در تلگرام
سلام
اگر به سوال خود و پاسخ بنده دقت کنید تمام جواب ها در اون بوده
امکان استفاده غیر قانونی نیستسوال من اینجاست که، آیا امکان ارتقای لایسنس به P2 یا unlimited بصورت مجانی پس از گذشت 2 ماه Trial وجود داره ؟
اگر لایسنس داشته باشید بله
در غیر این صورت خیر
موفق باشید
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
سلام
ممنونم از پاسختون
اما من کاملا نسبت به قیمت های میکروتیک آگاه هستم. عرض کردم خدمتتون من Manual این توزیع کامل مطالعه کردم و میدونم چطور هست.
اما درخواست من یک راه میانبر (یا راه در رو) هست مثل همون کاری که همه برای نسخه های RouterOS 5 تا 6 میکنن... (واضح تر بگم ؟)
- - - Updated - - -
من نمیدانم تا چه حد به قوانین فروم های تخصصی آشنایی دارید!
اما اگر دقت بکنید، این جا موضوع سوالات و مشکلات هست!!!!
دقت کنید: سوالات و مشکلات
داخل تاپیک های آموزشی ، کاربران اجازه ارسال پیشنهاد وپ.خ ندارند!!!!!
این سبک پست های شما بیشتر به درد انجمن هایی مثل No- f-i-l-t-e-r و ... که عده ای آدم آماتور جمع شدن میخوره!
ویرایش توسط Ramin : August 10th, 2018 در ساعت 20:47 دلیل: حدف نقل قول
↵ ارتباط با من در تلگرام
شما آماتوری که هنوز نمیدونی chr هر 60روز لایسنسش رو آنلاین چک میکنه و سیستم لایسنس ش با سیستم لایسنس روتربرد و x86 متفاوت هست
دوم بنده هر راهی هم بلد باشم برای اینکار به امثال شماها یاد نمیدهم
آموزش رایگان نیست شما فک نکن چون توی قسمت آموزش درخواست زدی باید رایگان باشه
مدرسه ای هم که رفتی برای رضای خدا 12سال بهت آموزش رایگان ندادن
امثال افراد شما سودجو ها زیاد بودن و هستن
ویرایش توسط NetworkFA : August 9th, 2018 در ساعت 10:26
شما پروفشنال ،
مسترPro چرا فکر میکنی که من نمیدونم لایسنسش چه قیمته و چند روزست و ... پشت کوه هم آمده باشی، کافیه همون صفحه CHR Manual بخونی و حساب کار بیاد دستت..
اینقدر نادان هستی، که نمیدونی چطوری با کسی که به اندازه سن ات توی این زمینه تجربه داری ، چطوری صحبت کنی!
آموزش ها و دانسته هات برای خودت!
مجبور نیستی تو تاپیک من پست بزنی!
با ترک این تاپیک خوشحالم کن!![]()
↵ ارتباط با من در تلگرام
اوه شما که تا دیروز نمیدونستی chr چیه آقای کارشناس ارشد
پیام های افراد موجود هست که ابتدا برای خرید پیام میدند
بعد میپرسند نصب میکروتیک چه طوریه
خوبه باز جواب سوال هاتو میدونی و این قدر تاپیک باز میکنی
باز اگه یه دوره میکروتیک هم رفته بودی الان یه لایسنس رایگان P1 داشتی آقای کارشناس ارشد
توی این مدت تجربه شما بهتون یاد ندادن احترام بذاری به کسی که دانشش از تو بیشتره؟ (والا طلب کار هم هست چون بنده میخام با هزینه به ایشان یاد بدم راه حلش رو)
یه راهنمایی برای آقای با تجربه اگر Wiki میکروتیک رو کامل خونده بودی جواب همه سوال هات اونجا بود
از نصب CHR تا لایسنس و ...
عیب نداره این ها هم تجربه هات اضافه میشه
ویرایش توسط NetworkFA : August 9th, 2018 در ساعت 13:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)