میگم مریضی میگی نه ...
من هنوز کارت وکالت نگرفتم و هنوز دانشجو سال سوم هستم البته دارم میرم تو سال سوم و ترم چهارم را تمام کردم پس نمیتونم وکیل باشم
البته خوب میدانم فهمیدنش سخته برات زیاد به مغزت فشار نیار چون فشار به اون مغز ظلم هست به بشریت
اما اون تصویر از اینماد که گذاشتی اصلا ربطی به اینکه یکی بگه شرکت دارم و تو اون سایت شرکت نماد بالا بیاد نداره
نماد تو بهبانک بالا نمیاد بلکه شرکت مادر اون براش بالا میاد البته این هم ربطی به من نداره
من نمایندگی بیمه دارم و اینجا تو دفترم نشستم منتظر مشتری هستم و برای سرگرم شدن تو نت بیشتر هستم چون زمان آنلاینت بودنم زیاد هست و الان هم که درس تعطیله اما تو چی ؟
حتما حقوق بابت حمایت از دزدها و تبهکارها بهت میدن
الان یکی اومده تاپیک زده که آقا فلانی از من دزدی کرده و مراقب باشید از شما دزدی نکنه و یکی اومده تلاش کرده کمکش کنه و این باعث دیوانگی یکی مثل تو شده که چرا رفتی کمکش میکنی و بعد با تهمت و به کار بردن کلماتی مانند کلاه برداری که احتمال قوی بچه ای به سن تو حتی نمیتونه بفهمه معنیش چیه و چه جرمی هست به کار بردن اون اومدی برای خودت دردسر درست کردی
بشر ناحساب حتی کسی که قاضی اون را حکمش صادر نشده نمیتونه کلاه بردار و مجرم خطابش کنه و متهم هست اسمش بعد تو که معنی جرم و حرم را هنوز نمیدانتی اومدی یک شرکت را بابت اعاده حق مجرم خطاب کردی تا از یک *** که بالای 10 تاپیک کلاه برداری داره حمایت کنی ؟
حتما هم هیچ رابطه ای باهاش نداری دیگه ؟
آره جانم ما هم حسودی میکنیم
حالا خوشحالی ؟ آفرین
- - - Updated - - -
تو از حق حمایت میکنی ؟ میشه بگی اینجا حق چیه ؟
اصلا موضوع تاپیک چیه ؟ هدف زننده تاپیک چیه ؟ کار درست درگاه چیه ؟
پ.ن.
دوستان من مشتری اومد برام یکی که الان بیکاره بیاد با این حرف بزنه ، کلا تو باغ نیست