نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : اطلاع رسانی درمورد اسکم سایت سرور مرکزی http://servermarkazi.com

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    داداش اینماد همچین قوانینی نداره چون اینماد تو سایت اصلی داره بالا میاد هیچ جرمی نیست
    لااقل ما که نماد گرفتیم و قانونش را خوندیم میدانیم وگرنه الان یکی لینک نماد میزاره اصلا نماد نداره بعد اون جرم هست ؟ این تصویر تو سایت هست و حتی خیلی ها اون تصویر را با گرافیک خاص خودشان تغییر میدن
    اگه فکر میکنید جرم هست خوب چرا به خود اینماد گزارش نمیکنید ؟
    شما به جای اینکه بیاید طرف حق را بگیرید که حق به حقددار برسه خودت را کشتی تا اینها را منصرف کنید و نمیدانم چه رابطه ای با اون طرف دارید ؟
    ضمنا شما یک سایت گذاشتی تو امضات که خودت هم میدانی فعالیتش جرم هست بعد میگی فروش نداره پس راه اندازیش جرم نیست ؟! بعد رفتی گیر دادی به چیزی که من دانشجو حقوق هر چی فکر میکنم جرمی در اون نمیتونم ببینم
    نمیدانم والله باز خودت میدانی ولی اینکه واسه خودت دردسر داری میبخری حتما سودی چیزی توش برات هست چون من اینها را خوب میشناسم و میدانم شرکت بزرگی هستن حالا باز میل خودتان هست و من فقط در باب دوستی تو این انجمن بهتون میگم اگه سودی نداری و خودت همان فرد نیستی تعجب آوره برای خودت دردسری درست میکنی که پات تو خلاف یکی دیگه هم باز بشه
    خود دانی و صلاح ملک خویش خسروان دانند
    شما مثل اینکه تو کشوری که من زندگی میکنم زندگی نمیکنی
    کجای ربات اینستا گرام جرمه؟
    من کجا طرف اون سایت *** گرفتم؟ شما که مثلا دانشجوی حقوقی باید بدونی تهمت و افترا جرمه که میگی من نسبتی دارم با اون ***
    ایشون که تو نوشته هاشون ادعا کردن خیلی در درگاه دادن سخت گیر هستن پس حتما مدارک کافی دارن و اسم و مشهصات منم از روی دامینم مشخصه ببینم چطور منو میخوان به اون ربط بدن
    ویرایش توسط cacodemon : August 7th, 2018 در ساعت 11:26
    سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)