-
March 1st, 2018, 10:30
عضو انجمن
۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا
ویرایش توسط nikit : April 10th, 2018 در ساعت 11:28
-
-
March 1st, 2018 10:30
# ADS
-
June 26th, 2018, 11:43
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا

نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
بله قربان
موفق باشید
فقط چند مورد دیگه
روی چه پلن میشه هم میکروتیک و هم ویندوز سرور داشت؟ منظورم اینه میکروتیک با رم 128 هم قابل راه اندازی هست اما برای ویندوز فکر میکنم 1 گیگ حداقل نیاز باشه!
بعد اینکه میزان پینگ سرور فرانسه اس اس دی در حد چند میلی ثانیه تقریبا؟
-
-
June 26th, 2018, 14:22
عضو انجمن
پاسخ : ۳۰٪ تخفیف فروش سرور مجازی با قابلیت نصب خودکار سیستم عامل و تحویل آنی - شرکت داده توسعه ستیا

نوشته اصلی توسط
Dark_World
فقط چند مورد دیگه
روی چه پلن میشه هم میکروتیک و هم ویندوز سرور داشت؟ منظورم اینه میکروتیک با رم 128 هم قابل راه اندازی هست اما برای ویندوز فکر میکنم 1 گیگ حداقل نیاز باشه!
بعد اینکه میزان پینگ سرور فرانسه اس اس دی در حد چند میلی ثانیه تقریبا؟
با سلام
میتوانید دو سرویس 512 خریداری بفرمایید که هم برای میکروتیک و هم برای ویندوز مناسب می باشد، البته ما سرویس پایین تر از ۵۱۲ مگابایت رم ارائه نمیکنیم.
بستگی به ویندوزی که نصب میکنید دارد، اما برای ویندوز سرور ۲۰۰۳ نسخه ۳۲ بیتی ۵۱۲ یا ۱ گیگابایت رم پیشنهاد میشود.
برای ما تقریبا ۱۲۰ ثانیه می باشد اما متغیر است، میتوانید گتوی 151.80.98.254 را پینگ بگیرید.
موفق باشید
-
-
June 26th, 2018, 21:04

نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
میتوانید دو سرویس 512 خریداری بفرمایید که هم برای میکروتیک و هم برای ویندوز مناسب می باشد، البته ما سرویس پایین تر از ۵۱۲ مگابایت رم ارائه نمیکنیم.
بستگی به ویندوزی که نصب میکنید دارد، اما برای ویندوز سرور ۲۰۰۳ نسخه ۳۲ بیتی ۵۱۲ یا ۱ گیگابایت رم پیشنهاد میشود.
برای ما تقریبا ۱۲۰ ثانیه می باشد اما متغیر است، میتوانید گتوی 151.80.98.254 را پینگ بگیرید.
موفق باشید
پینگ خوبی داشت، فقط زحمتتون آیدی تلگرام دارید بدید؟
چونکه یه مطلبی هست میخوام بگم و ازتون بپرسم اینجا نمیشه گفت و خصوصی هم چون تعداد پیام های ارسالی انجمنم کم هست امکان ارسال ندارم متاسفانه.
-
-
June 27th, 2018, 06:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dark_World
پینگ خوبی داشت، فقط زحمتتون آیدی تلگرام دارید بدید؟
چونکه یه مطلبی هست میخوام بگم و ازتون بپرسم اینجا نمیشه گفت و خصوصی هم چون تعداد پیام های ارسالی انجمنم کم هست امکان ارسال ندارم متاسفانه.
با سلام
متاسفانه در تلگرام ما فعالیتی نداریم قربان، لطفا از بخش ارسال تیکت وبسایت در ارتباط باشید.
موفق باشید
-
-
July 7th, 2018, 23:51
عضو جدید
کد تخفیف ماه اول غیر فعال شده؟ امکان ارائه تخفیف ماه اول وجود داره؟
-
-
July 27th, 2018, 16:29

نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
کد تخفیف ماه اول غیر فعال شده؟ امکان ارائه تخفیف ماه اول وجود داره؟
کد تخفیف ماه اول چی شد پس؟
-
-
July 31st, 2018, 16:17
حداقل قیمتهای تاپیک رو به روز کن مردم رو سرگردان نکن
اینجا زدی 35 تومن بعد میری داخل سایت میزنه 110 هزار تومن
-
تعداد تشکر ها از mashiat به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2018, 10:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
حداقل قیمتهای تاپیک رو به روز کن مردم رو سرگردان نکن
اینجا زدی 35 تومن بعد میری داخل سایت میزنه 110 هزار تومن
با سلام
تاپیک قدیمی می باشد.
موفق باشید
-
-
August 13th, 2018, 12:59
سلام. من میخوام پیامتون بدم ولی چون تازه عضو شدم نمیتونم. راه ارتباطی انلاین دارید؟ آیدی تلگرام هم بدید خوبه. تشکر
-
-
August 14th, 2018, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zia2017
سلام. من میخوام پیامتون بدم ولی چون تازه عضو شدم نمیتونم. راه ارتباطی انلاین دارید؟ آیدی تلگرام هم بدید خوبه. تشکر
با سلام
متاسفانه در تلگرام فعالیتی نداریم، لطفا از طریق تیکت در داخل وب سایت ارتباط برقرار نمایید.
-