-
August 6th, 2018, 20:17
پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.

نوشته اصلی توسط
Ideaprdaz masih
سلام دوست کوچک و البته گرامی !
اینکه از این سن به فکر هستید خیلی عالیه !
اما خواهش می کنم به چند مورد توجه بفرمایید :
1.شمادانش آموز هستید! ممکن است در سال تحصیلی نتوانید پاسخگو باشید . پس سعی کنید یا نفروشید یا اگر فروختید با مشتریانتان صادق باشید و شرایط را بهشان بگویید
2.روی ظاهر سایت کار کنید ! عالی الخصوص صفحه اصلی سایتتان
3.قیمت ها را یکم نزدیکتر به سایر رقبای بزرگ بکنید ! به شخصه محصولات ارزان را خریداری نمی کنم ! بنظرم به ازای هر گیگ 1000 تومان خیلی کم هسش !
4.روی ظاهر پنل کاربری کار کنید .
5.راه های ارتباطی بزار ید رد سایتتان !
6.سایت دلمرده هست و انگار کسی بازدیدی ندارد ! از بخش چت آنلاین مثل crisp و.. استفاده کنید !
با احترام
موفق باشید
سلام هموطن گرامی و عزیز.
شما کاملا درست میفرمایید ولی بهتر نیست در مورد قیمت از ارزون شروع کرد.
آخه سایت تازه تاسیس یک هو گرون کنه خریدار نداره.
اینکار رو کردم ولی تو اولین ماه کمی ضرر کردم ولی الان که ارزون میدم خریدار میان.
راستش قالب الکی و همینطور که میفرمایین باید روی قالب کار بشه ولی من کد نویسی بلد نیستم.
بخش ناحیه ی کاربری هم بیشتر سایت ها همینجوری ولی اگر اختصاصی میبود بهتر میبود.
در کل من واقعا از شما خیلی ممنونم که هم راهنمایی میکنید و هم پیشنهاد و انتقاد میکنید.
در مورد اینکه مدرسه میرم به مشتری هام گفتم و همه ی شرایط رو صادقانه گفتم و اونها هم قبول کردن.
باز هم ممنونم و متشکرم از نظر گرم و صمیمتون.
امید وارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید
-
-
August 6th, 2018 20:17
# ADS
-
August 6th, 2018, 21:18
عضو انجمن
پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.
با سلام و احترام
البته انگیزه شما قابل تحسین هست و شما میتونید با این سن کم تجربیات خوبی رو بدست بیارید و بعدها یک هاستینگ خوب رو بنا کنید .
پیشنهاد میکنم به دوستات آموزش بده چطوری هاست بگیرن ,سایت بسازن ,مطلب و... ! اینجوری هم اونا یچیزی یاد میگیرن و هم شما بهتر کار میکنید .در این مرحله ای که شما قرار دارید احتمال اینکه از هاستینگتون سو استفاده بشه ,شما باید تجربیاتتون رو اول زیاد کنید ,سن کمی دارید و میتونید برید سراغ برنامه نویسی ,چون توی همین انجمن نفر داریم بیش از 10 سال سابقه دارن ولی هیچوقت درآمدی که دارن هیچوقت رضایت کننده نبوده .
ان شالله موفق باشید .
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-