-
August 5th, 2018, 17:03
عضو انجمن
فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS
به نام خداوند بخشنده مهربان
هاست وب سرور با پیشنهاد ویژه ای در خدمت شماست !!
دارای مجوز از وزارت صنعت , معدن و تجارت " نماد اعتماد الکترونیک" و نماد ساماندهی دیجیتال ایران
مشخصات سرویس
Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD Disk + CXS + Softaculous + Jetbackup + MailScanner
2 گیگابایت فضای هاست SSD
ترافیک تبادلی نامحدود !
امکانات نامحدود !
پنل محبوب سی پنل
وبسرور لایت اسپید
سیستم عامل کلود لینوکس
موقعیت داخل و خارج از کشور
آنتی شلر و فایروال حرفه ای
پلاگین جت بکاپ و SSL رایگان
تنظیم نسخه PHP از 4 تا 7.2
ریستور بکاپ توسط کاربر
بکاپ گیری روزانه و منظم
ریستور و انتقال رایگان
پشتیبانی کامل
سالیانه تنها 20 هزار تومان
سفارش
با احترام . موفق باشید
ویرایش توسط vpgroup : September 8th, 2018 در ساعت 15:32
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2018 17:03
# ADS
-
August 14th, 2018, 12:24
عضو جدید
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS
یه سئوال بنده از سایت بکاپ دارم ولی پسورد سی پنل یادم نیست و هاست قبلیم هم ریست پسورد رو از سی پنل سرور غیر فعال کرده اگه بکاپ رو بدم و رو هاست شما بالا بیاد پسورد قابل تعویض هستش ..
خرید گیفت کارت
خرید گیفت کار قانونی با بهترین قیمت در ایران " فروشگاه تخصصی خرید گیفت کارت گیفت مکس (giftmax.ir) "
تضمین کمترین نرخ خریدگیفت کارت قانونی در گیفت مکس
-
-
August 14th, 2018, 12:51
عضو انجمن
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS

نوشته اصلی توسط
3d-max
یه سئوال بنده از سایت بکاپ دارم ولی پسورد سی پنل یادم نیست و هاست قبلیم هم ریست پسورد رو از سی پنل سرور غیر فعال کرده اگه بکاپ رو بدم و رو هاست شما بالا بیاد پسورد قابل تعویض هستش ..
با سلام و احترام
تمامی امکانات سی پنل سرور ما فعال میباشد و مشکلی نخواهید داشت .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2018, 22:32
عضو جدید
خریداری شد
بسیار عالی | و پشتیبانی خوب
خرید گیفت کارت
خرید گیفت کار قانونی با بهترین قیمت در ایران " فروشگاه تخصصی خرید گیفت کارت گیفت مکس (giftmax.ir) "
تضمین کمترین نرخ خریدگیفت کارت قانونی در گیفت مکس
-
-
September 3rd, 2018, 00:32
سرعت سایت که خیلی عالیه
تست هم دارید؟
برای 72ساعت یا 48ساعت حتی
--
بازگشت وجه به چه صورت هست؟
در صورتی که تست ندارید ماه(البته خوب باشه مطمئنن سالانه تمدید می کنم) مقدار جهت پرداخت ماهانه واریز میشه و بعد از تایید سالانه(20ت)توافقش... پرداخت میشه
ویرایش توسط AHF-victory : September 3rd, 2018 در ساعت 00:36
-
-
September 3rd, 2018, 10:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AHF-victory
سرعت سایت که خیلی عالیه
تست هم دارید؟
برای 72ساعت یا 48ساعت حتی
--
بازگشت وجه به چه صورت هست؟
در صورتی که تست ندارید ماه(البته خوب باشه مطمئنن سالانه تمدید می کنم) مقدار جهت پرداخت ماهانه واریز میشه و بعد از تایید سالانه(20ت)توافقش... پرداخت میشه
با سلام و احترام
ضمن تشکر از شما !
در صورتی که قصد تست سرویس رو دارید میتوانید سفارش رو ثبت کنید و به مدت 7 روز کیفیت رو تست بفرمایید در صوریتی که ناراضی بودید تمام هزینه برگشت خواهد خورد !
سوالی بود در خدمتیم .
موفق باشید
-
-
September 7th, 2018, 14:24
تا چه مدت هست؟میخوام تهیه کنم من اما 7 الی 10روز آینده
-
-
September 8th, 2018, 10:25
سلام.
خسته نباشید
.
ببخشید منابع این آفر مرتبط با کدام پلن میباشد؟ تفاوتی با پلن آلمان 2گیگ ماهانه 10ت دارد؟.
-
-
September 8th, 2018, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AHF-victory
تا چه مدت هست؟میخوام تهیه کنم من اما 7 الی 10روز آینده
با سلام و احترام
در حال حاضر تا پایان شهریور ماه 97 آفر با این قیمت ارائه خواهد شد . توجه داشته باشید منابع اختصاصی بوده و هیچگونه اورسلی در کار نیست .
7 روز هم ضمانت بدون قید و شرط برای سرویس فوق ارائه خواهیم کرد تا کاربران عزیز مطمئن باشند .
امری بود در خدمتتونم
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sajadtnt
سلام.
خسته نباشید

.
ببخشید منابع این آفر مرتبط با کدام پلن میباشد؟ تفاوتی با پلن آلمان 2گیگ ماهانه 10ت دارد؟.
با سلام و احترام
خیر هیچ تفاوتی با سایر پلن ها ندارد . تنها به صورت آفری هزینه مناسب ذکر شده است و تمامی امکانات با توجه به پست اصلی نامحدود و ذکر شده میباشد .
امری بود در خدمتتونم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2018, 15:23
این ها سرورش داخلی هست یا خارجی ؟
-