آخه چی میگین شما بقیه هم میان تند تند تایید می کنن.
یکم عقل داشته باشید می تونید قضاوت کنید.
اون سایت هلی دیزاین که suspend شده
او آفتاب هاستینگ هم که قالبش نصفه نیمست
شما با STC Host آشنا نیستید که این هرفارو میزنید
من خودم هاست ازشون دارم و از کسایی که باهاشون کار می کنند می تونید بپرسید چه شرکتین و چه پشتیبانی و کارمندایی دارند
منم قبول دارم که از surrpasshosting کپی کردند ولی دو سایت دیگه که میگید از STCHost کپی کردند و این واقعا معلومه
سایت اصلی هم یه جورایی شبیه STC Host هست ولی STC Host یک سری امکانات بیشتر داره
با گذاشتن این تاپیک ها فقط خودتونو خراب می کنید
alirezak تاریخ عضویتDec 2010نوشته ها1تشکر0
حالا بر فرض هم که اون دو سایت از این سایتی که شما می گید کپی کردند چیزی را عوض نمی کنه یه قالب انگلیس هست که فارسی شده پس هیچکدوم از این ها طراح قالب نیستند و حق ندارند بگند این قالب را ما طراحی کردیم
دست همشون درد نکنه !
البته الان که شهر خر تو خر هست ، همه می گند ما طرح زدیم ! ما هم می گیم هاست مانستر و سافت لایر و ... ما زدیم ! کس خواست بگه
توی قالب یه اشکال وجود داره که همه این سایت ها اون اشکال رو دارند یعنی همشون از یه سایت ریپ زدن ! در ضمن ریپ قالب فقط به ایران ختم نمیشه . در ضمن ایجاد چنین تاپیک هایی کمی دور از ادبه معلوم نیست ایشون چرا اینقدر عصبانی شدند . هر کسی ادعایی در مورد این قالب داره بگه که هر کدوم از اجزا و کد های قالب رو از کدوم سایت کپی برداری کرده . در ضمن توی فروم پی سی ول شخصی به نام winsent اگر اشتباه نکنم توی این فروم هم عضوه در مورد این قالب بحث شده بود که اونجا یکی از دوستان قالب اصلی و انگلیسی رو معرفی کرده بود
ویرایش توسط naseri : December 17th, 2010 در ساعت 13:24
لوگوی گوگل رو من زدم دی:
بحث شیرین کپی رایت خنده داره اصلا تو ایران معنی نداره که بحث کنید روش دی:
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
بیخیال بابا.. تهمت چیه؟ اینجا ایرانه ریپ زدی نوش جونت!! این وحید هم تا یکی بهش یک ایمیل میده میزنه تاپیک رو پاک میکنه!! بعد به هم همیگه مدرک بزارید آنوقت با یک ایمیل طرف تاپیک رو پاک میکنه!! کاش به انها هم میگفت مدرک بدید!
من ریپ نکردم من فقط نسخه فارسی سازی شده که نسخه انگلیسیش رایگانه را دانلود کردم اگر هم کسی بخواد قالب را فارسی کنه 1 ساعت کار بیشتر نداره من فقط شواهد را گفتم تا همه در جریان باشند واگر نه این ایمل را به من هم فرستادند و گفتند قالب را پاک کن بعدش یکی دیگه گفت تو د ز د ی کردی یه نفر دیگه برام پیام داد که کار درستی نیست واعتبارتون زیر سوال میره این تاپیک را زدم تا مشخص بشه که یه قالب رایگان و چند تا مدعی طراحی
ویرایش توسط nimapendar : December 17th, 2010 در ساعت 13:52
به قول رئیس اسبق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال :دی قانون جنگل حکم فرما هست :دی الان باید پیدا کرد پرتقال فروش را :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)