نقل قول نوشته اصلی توسط takmizbannet نمایش پست ها
سلام و احترام سایتت کلی ایراد داره متاسافانه ! اول از همه قیمت هات غیر معقوله ! یعنی چی 500 تومن هاست :| فکر میکنی داری ارزون میدی ولی در واقعیت هیچکی اینطوری اعتماد نمیکنه !
دوم اینکه نماد اعتماد نداری و این خیلی مهمه ! سوم اینکه پشتیبانی تلفنی (ترجیها ثابت ) نداری ! چهارم اینکه این چه طراحی هست که کردی واسه سایتت واقعا قابل قبول نیست واسه مشتری باید طراحی رو بهتر کنی پیشنهاد میکنم سایت خودمو ببینی ( www.takmizban.net ) من خودم دوساله توی کار هاستینگ و کار هاستینگ فقط وقتی میگیره که یک چیزی ارائه بدی که نسبت به رقبات برتری داشته باشه ! و تنها مشکلی هم که دارم خودم اینه که شریک خوب ندارم ! پنجم اینکه پورتال کاربرانت اصلا قالب خوشکل نداره ششم اینکه الکسا سایتت خیلی وضعیتش بده و هیچ محتوایی هم نداری ! محتوا تولید کن تا بیای بالا هفتم اینکه کسب و کار هاستینگ به این شکله که نیاز داره پول داشته باشی واسه سئو و تبلیغات هشتم اینکه سایتت لوگوش اصلا جذاب نیست یک سری لوگو جذاب مثل دیجی کالا رو نگاه کن و از روی اونها ایده بگیر بزن لوگو رو
لطفا تلگرامتون رو چک کنید با یوزر MiM o MiM ظهر پیام دادم بهتون و در مورد شریک هم کارتون دارم