-
August 2nd, 2018, 18:47
عضو انجمن
[رایگان] آموزش دریافت دامنه رایگان .ooo
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز
در این تاپیک قصد دارم یک کد تخفیف 100% دریافت دامنه .OOO رو براتون به اشتراک بزارم ,برای ثبتنام و وریفای حساب وارد سایت [LINK] شوید ,پس از ثبتنام و تکمیل حساب کاربری خود به صفحه اصلی برگردید و دامنه خودتون رو جستجو کنید و سفارش بدید ,در مرحله سفارش از کد تخفیف " GETooo " استفاده کنید و دامنه ای که قیمت آن Rs. 1,699.00 میباشد را بصورت رایگان ثبت کنید .
پ.ن : بنده خودم بدلیل اینکه نیاز نداشتم ثبت نکردم ولی دوستانی که موفق به ثبت شدند در تاپیک برای بقیه دوستان به اشتراک بزارن .
موفق باشید
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
تعداد تشکر ها از wapmaster به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2018 18:47
# ADS
-
August 2nd, 2018, 19:58
عضو انجمن
پاسخ : [رایگان] آموزش دریافت دامنه رایگان .ooo

نوشته اصلی توسط
wapmaster
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی دوستان عزیز
در این تاپیک قصد دارم یک کد تخفیف 100% دریافت دامنه .OOO رو براتون به اشتراک بزارم ,برای ثبتنام و وریفای حساب وارد سایت [
LINK] شوید ,پس از ثبتنام و تکمیل حساب کاربری خود به صفحه اصلی برگردید و دامنه خودتون رو جستجو کنید و سفارش بدید ,در مرحله سفارش از کد تخفیف " GETooo " استفاده کنید و دامنه ای که قیمت آن Rs. 1,699.00 میباشد را بصورت رایگان ثبت کنید .
پ.ن : بنده خودم بدلیل اینکه نیاز نداشتم ثبت نکردم ولی دوستانی که موفق به ثبت شدند در تاپیک برای بقیه دوستان به اشتراک بزارن .
موفق باشید
درود، امکان ثبت دامنه نیست حتی ثبت نام هم انجام شد ظاهرا بیشتر برای شناسایی دامنه های رند کاربران است !
-
-
August 2nd, 2018, 20:00
عضو انجمن
ما که هرچی زدیم میگه موجود نیست ! حتی xhxhsgshsgxh.ooo !
سایت fake هست یا خراب ... به هر حال دامینی قابل ثبت نیست.
-
-
August 2nd, 2018, 20:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiancoder
اتفاقا سایت دقیق و درست کار میکنه، وظیفش شناسایی دامنه های رند و پر طرفداره که کاربرا به امید ثبت رایگان سرچ میکنن
-
-
August 2nd, 2018, 20:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
درود، امکان ثبت دامنه نیست حتی ثبت نام هم انجام شد ظاهرا بیشتر برای شناسایی دامنه های رند کاربران است !

چه خطایی میده ؟

نوشته اصلی توسط
persiancoder
سایت FAKE نیست [LINK]
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-