-
عضو انجمن
سوالات مهم در خصوص درگاه پرداخت ارزی
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران و اساتید گرامی
بنده اطلاع دارم که برای درگاه ارزی پی پال باید تمامی هویت دامنه برای ایران نباشه و همینطور با استفاده از سرویس های مجازی با ای پی دیگه وارد حساب کاربری پی پال بشیم و دامنه بجز ir استفاده بشه خب بنده با اینها آشنا هستم
اما سوال
فرض بر این بگیریم که یک دامنه com یا org تهیه کردیم اطلاعات دامنه هم از ایران نیست و حساب پی پال هم داریم
حالا چون سایت ما هم برای ایرانی هست و هم برای خارجی ما برای سایتمون از 2 زبان استفاده خواهیم کرد (انگلیسی و فارسی) آیا این مشکلی پیش میاره؟
آیا استفاده همزمان از درگاه ایرانی و پی پال برای یک سایت مشکلی در حساب پی پال ایجاد میکنه؟
و یا اینکه آیا درگاه واسطی برای پی پال هست ؟
در آخر داستان بیت کوین چطوره ؟ بیت کوین محدودیت هایی داره مثل پی پال ؟
-
-
June 1st, 2018 15:03
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سوالات مهم در خصوص درگاه پرداخت ارزی
اینکه سایت دو زبانه است برای پی پال مشکلی نداره و دامنه باید دات کام و آدرس خارج از کشور باشه...
خیر...استفاده هم زمان درگاه ایرانی و پی پال مشکلی نداره..
بیت کوین هیچ محدودیتی نداره و مبلغ های سنگین به راحتی جا به جا میشه و راحتی کار کردن داره...
-
تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
اینکه سایت دو زبانه است برای پی پال مشکلی نداره و دامنه باید دات کام و آدرس خارج از کشور باشه...
خیر...استفاده هم زمان درگاه ایرانی و پی پال مشکلی نداره..
بیت کوین هیچ محدودیتی نداره و مبلغ های سنگین به راحتی جا به جا میشه و راحتی کار کردن داره...
بیت کوین مبالغ پایین مانند 1-2 دلار کار میکنه؟ برای دامنه ir چطور؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ILYA20
بیت کوین مبالغ پایین مانند 1-2 دلار کار میکنه؟ برای دامنه ir چطور؟
فرقی نداره چه مبلغی بزارید مشکلی نداره...
ربطی به دامنه نداره
-
تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید
-
سلام؛
میتوانید از https://www.coinpayments.net/ استفاده کنید.
و نگران مشکلات استفاده از پی پال نباشید.
ویرایش توسط Aliasgharhi : June 1st, 2018 در ساعت 17:59
-
تعداد تشکر ها از Aliasgharhi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aliasgharhi
سلام؛
میتوانید از https://www.coinpayments.net/ استفاده کنید.
و نگران مشکلات استفاده از پی پال نباشید.
میتونید در خصوص عملکرد این سایت اطلاعات پایه ای بدید؟
-
-
دقیقا این مشکل منم هست الان چه درگاه بین الملی وجود داره که با ایرانی بودن ما مشکل نداشته باشه
-
-
عضو انجمن
میتونی استفاده کنی، ترجیحا از بیت کوین و الت کوین ها استفاده کنید. bitpay.com (زیر ۱۰ دلار نمیشه)
وبمانی و پرفکت مانی هم گزینه های خوبی هستند.
-
تعداد تشکر ها از yassale به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2018, 17:12
سلام دوستان
من هرچی درگاه دیدم یه مشکلی داشت برای کار های بین المملی به جز yekpay.com که هنوز باید بیشتر راجبش تحقیق کنم .
سوال من اینجاست بیت کوین بزارم مشکلی پیش نمیاد برای افراد خارجی که بخوان خرید کنند ؟ راه بهتری به جز بیت کوین هست یا همین بیت *** رو پیشنهاد میدن دوستان ؟
-
-
December 4th, 2018, 20:45

نوشته اصلی توسط
ILYA20
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران و اساتید گرامی
بنده اطلاع دارم که برای درگاه ارزی پی پال باید تمامی هویت دامنه برای ایران نباشه و همینطور با استفاده از سرویس های مجازی با ای پی دیگه وارد حساب کاربری پی پال بشیم و دامنه بجز ir استفاده بشه خب بنده با اینها آشنا هستم

اما سوال
فرض بر این بگیریم که یک دامنه com یا org تهیه کردیم اطلاعات دامنه هم از ایران نیست و حساب پی پال هم داریم
حالا چون سایت ما هم برای ایرانی هست و هم برای خارجی ما برای سایتمون از 2 زبان استفاده خواهیم کرد (انگلیسی و فارسی) آیا این مشکلی پیش میاره؟
آیا استفاده همزمان از درگاه ایرانی و پی پال برای یک سایت مشکلی در حساب پی پال ایجاد میکنه؟
و یا اینکه آیا درگاه واسطی برای پی پال هست ؟
در آخر داستان بیت کوین چطوره ؟ بیت کوین محدودیت هایی داره مثل پی پال ؟
با درگاه پرداخت ارزی Mina Exchange (مینا اکسچنج) ، تجارت خود را به فراتر از مرزها گسترش دهید. :
* میخوای مشتریات از هر جای دنیا تو اپلیکیشن، سایت یا فروشگاهت توان پرداخت مستقیم داشته باشن و روی سایتت درگاه پرداخت ارزی داشته باشی؟
* نرم افزار یا سایت یا فروشگاهی داری که میخوای روش درگاه پرداخت بین المللی داشته باشه؟
* نیاز به یک فروشگاه اینترنتی متصل به درگاه پرداخت آنلاین خارجی داری که محصولی رو تو سطح بین المللی به مشتریان خارجی بفروشی؟
* میخوای محصولات یا خدماتت در ebay (ای بی) و Amazon (آمازون) و چند سایت دیگه، برای فروش قرار بگیره؟
*مشتری خارجی داری ولی برای دریافت پول مشکل داری؟
با استفاده از خدمات Mina Exchange (مینا اکسچنج) در ارائه درگاههای پرداخت آنلاین ارزی، تجارت خودتون رو جهانی کنید و بدون محدودیت های مرزی، و با ارزهایی مثل دلار و یورو ، خدمات و یا محصولاتتون رو به مشتریان خارجی بفروشید.
میتونید به صورت رایگان از این خدمات استفاده کنید، و اینکه روی سایت خودتون درگاه ارزی رو درخواست بدید و یا محصولات یا خدمات تون رو در سایت فروشگاهی Mina Eshop (مینا ایشاپ) ، که متصل به درگاه پرداخت آنلاین ارزی هست و همزمان بصورت خودکار در ebay (ای بی) و چند سایت دیگه هم قرار میگیره،ثبت کنید و فروش جهانی خودتون رو شروع کنید.
دریافت درگاه پرداخت ارزی بین المللی
https://Mina-Exchange.com
(مینا اکسچنج)
و قراردادن موارد فروش در سایت
https://MinaEshop.com (مینا ایشاپ)
رایگان هست.
مینا اکسچنج مسیر شما را برای دسترسی به بازارهای جهانی و کسب درآمدهای ارزی، هموار میکند، فقط لازم است تصمیم بگیرید و با Mina Exchange تماس بگیرید
https://mina-exchange.com
-