سلام:
دوستان من یک قالب حرفه ای برای آدونیس می خوام،قالبی که ظاهر آدونیس رو از این شکل کلیشه ای در بیاره و اونطوری که می خوام بشه.
کسایی که سابقه طراحی قالب آدونیس رو دارند،لطفا با ذکر نمونه کار و ایمیل،اینجا اعلام کنند و قیمت رو هم بگند.
مرسی
سلام:
دوستان من یک قالب حرفه ای برای آدونیس می خوام،قالبی که ظاهر آدونیس رو از این شکل کلیشه ای در بیاره و اونطوری که می خوام بشه.
کسایی که سابقه طراحی قالب آدونیس رو دارند،لطفا با ذکر نمونه کار و ایمیل،اینجا اعلام کنند و قیمت رو هم بگند.
مرسی
با خود آقاي داوري تماس بگيريد.
سلام
دوسته من دیزاینر نیستم اما یک دوست پرگرامر و دیزاینر حرفه ای دارم غیر آقا رضاایمیلشو پ.خ میدم باهاش صحبت کن امیدوارم مشکلت حل بشه بگو علیرضا از وب هاستینگ تالک فرستاد
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
دوست عزيز خواستين در خدمتيم!
لطفا پخ يا ايميل بدين!
دوست عزيز عجله داريد يا نه؟
اگر عجله دارين كه هيچي اگه نه من تا آخر اين هفته يك دمو مي فرستم
اگر یک قالب خوب نیاز دارید در خدمت هستیم (( تاپیک زیر را مطالعه کنید ))
http://www.webhostingtalk.ir/f153/18285/
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
علیرضا جان کار فرشاد سعیدی (sharax) تائید میشه عالیه کارش.اگر صبر کنی تا آخر هفته فکر نکنم ضرری داشته باشه بهت اسکرین شاتی دمویی چیزی بده
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)