نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: کمک برای راه اندازی کسب و کار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : کمک برای راه اندازی کسب و کار

تو.قع چقدر درامد داری؟ در امد ثابت که نیست مثلا یکماه خوبه سیکماه بعد اما میانگین میشه بدست اورد
    الان شاید باور نکنی یا نه پول تو مشاغل چرکه؟ منظورم مشاغلی که ما اونو دارای وجهه کم اجتماعی میدونیم
    دیروز رفتم گوورستان سر مزار کسی از اشناهام.یه پسر بود که اب میاورد و یا رنگ کیزد 12 تا 13 ساله بود . ده تومن دادم یک دقیقه رنگ زد روی نوشته سنگ قبر و هر بار ابی میاره و میشوره یا رنگ میزنه پول میگیره میگفت رنگ زدم قبل تو یکی پولدار بود 70 تومن داد حساب کن این شخص روزی 100 تومن هم کاسبی کنه از یک کارمند و من ببیشتره . با یکی که کارتن جمع میکنه شبا قبلا چند سال پیش میگفت دویست تومن دارمدمه که با کارتن و وزن اون حساب کردم درست در اومد یعنی اونموقع ماهی 6 تومن
    شنیدم اونها که تو خیابون موزیک میزنن روزی تا یک و نیم میلیون درامد دارن

مملکت ما کار های بی وجهه اجتماعی درامد بالاتر دارن

برای شما هم پیشنهاد دارم سایت رو بیخیال بشی و وقتتو رو کسب درامد بذاری . مخصوصا الانمه قیمت دلار رفته بالا سایتای خارجی کسب درامد بسیار عالی هستند. میتونی بگردی و پیکیج درامد پیدا کنی و بخری ارزونه از 2 تومن هست تا 200 تومن اما 90 درصدشون کلاهبردارن
    جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...

2. تعداد تشکر ها ازmyyor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)