-
July 29th, 2018, 00:06
پاسخ : انتقال دامین ملی غیر قانونی!!

نوشته اصلی توسط
taranoome
این مورد برای منم پیش اومد جایی که دامنه رو ثبت کرده بودم اومده بود dns ها رو تغییر داده بود و برای خودش سایت اورده بود بالا که من بعد 1 سال متوجه شدم سر تماسی که کاربر بهم زنگ زد برای تبلیغ منم هنگ کردم چه سایتی اومدم نت بررسی کردم دیدم بله هاستینگ مورد نظر سایت من رو بدون اطلاع من برای خودشون اوردن بالا که مستقیم رفتم ایرنیک و تمام دسترسی ها رو تغییر دادم
این جا هم جایی نبود جز رایانا هاستینگ اقایان کاشی و...
اصلا چنین اتفاقی نشدنی به جز کشور گل و بلبل ایران واقعا نمی تونم بهمم چطور میشه بری تو پنل کاربری یکی دیگه بعد هر کاری خواستی بکنی برای پیگیری هم باید حضوری بری
-
-
July 29th, 2018 00:06
# ADS
-
July 29th, 2018, 00:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Rezateer
اصلا چنین اتفاقی نشدنی به جز کشور گل و بلبل ایران واقعا نمی تونم بهمم چطور میشه بری تو پنل کاربری یکی دیگه بعد هر کاری خواستی بکنی برای پیگیری هم باید حضوری بری
عیب نداره یاد میگیری دیگه اطلاعاتت رو سفت بچسبی و یا بعد ثبت با رابط دسترسی رابط رو به طور کامل ببندی
و اطلاعات خودت رو همینجوری به کسی ندی
-
-
September 10th, 2018, 21:59
بعد از چند هفته پلیس فتا گفت ایرانیک اطلاعات دقیق به ما نمیده و باید به مرجع قضایی بفرستیم حکم قاضی بگیریم
ایرانیک هم مثل خیلی از بانک ها که هک میشن می خواد بگه نه ما هک نشدیم از کره مریخ یه هاله ای از نور رد شده اومدن تو پنل کاربری من و ...
جالبه به پلیس فتا گفته پرداخت ناقص داشته فردی که هک کرده یعنی اسکرین شاتی که من دارم تایید پرداخت هست و انتظار برای تایید از طرف من ولی اونا میگن نه پرداخت ناقص بوده!!
وقتی یه شرکت فقط میشه مسئول دامین ملی یه کشوری میشه همین مثل ایرانخودرو و سایپا!! هنوز با فکس دامین جا به جا می کنن !! والا فکس دیگه ادارات هم ندارن انلاین فکس می فرستن اینا هنوز فکس دارن
-
-
September 10th, 2018, 22:46
شما به دلیل عدم رعایت نکات امنیتی هک شدید ... و این مرود اصلا به نیک مربوط نمیشه و شما خودتان مسئولش هستین ...
اگر یک درصد هم بگیم نیک هک شده فرد هکر مگه بیکاره یه دامین عادی رو فقط برداره ... این همه دامنه های بزرگ هستن توی نیک ... ( یا بهترین کار موجودی رو دست کاری میکنه یه یوزر میزنه n میلیون شارژ اضافه میکنه زیر قمیت دامین میفروشه سود هم میکنه... )
مورد دوم اشاره کردید به هک شدن جیمیل که از طرف نیک انگاری به شما گفتن و به نظر شما مسخره هستش ! ( باید بگم که سرور گوگل هک نمیشه در این روش در این روش ایمیل قربانی کرک میشه و جیز عجیبی هم نیست هزاران کاربر در روز ایمیل هاشون هک یا همون کرک میشه )
پیشنهاد برای باز پس گیری دامینتون :
به دادگاه مراجعه کنید و ادعای جعل اسناد کنید و فردی که به ان مزنون هستین را با دلایل به دادگاه معرفی کنید ... قاضی طبق حکم دستور برسی مدارک ارسال شده به نیک را توسط پلیس فتا میکنه که ادعای شما ثابت بشه ... در صورتی که ادعای شما رد بشه فردی که به ان اتحام وارد شده میتونه از شما به دلیل هتک حرمت شکایت کرده و ااعاده ی حیثیت کند ...
به صورت خلاصه اقدامی که انجام میشه طبق شکایت شما ارسال درستور برسی پرونده به فتا هست فتا از ایران نیک درخواست مدارک دریافتی را میکند نیک مدارک را به فتا ارسال میکند ، فتا از شما درخواست نوشتن متن نمونه به صورت دستی + امضا میکند ( همین کار از فردی که شکایتت کردید ازش میشه) سپس هر 3 نسخه به یک خط شناس جنایی ارجاع داده میشه و مورد برسی قرار میگیرد ( نحوه لرزش دست در هنگام نوشتن و امضا و .... توسط خط شناس برسی میشود ) سپس نتیجه به فتا و فتا نتیجه را همراه با مدارک پیوستی به پرونده به قاضی مربوطه ارسال میکند و طبق نظر خط شناس حکم نهایی صادر میگردد ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2018, 23:39

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما به دلیل عدم رعایت نکات امنیتی هک شدید ... و این مرود اصلا به نیک مربوط نمیشه و شما خودتان مسئولش هستین ...
اگر یک درصد هم بگیم نیک هک شده فرد هکر مگه بیکاره یه دامین عادی رو فقط برداره ... این همه دامنه های بزرگ هستن توی نیک ... ( یا بهترین کار موجودی رو دست کاری میکنه یه یوزر میزنه n میلیون شارژ اضافه میکنه زیر قمیت دامین میفروشه سود هم میکنه... )
مورد دوم اشاره کردید به هک شدن جیمیل که از طرف نیک انگاری به شما گفتن و به نظر شما مسخره هستش ! ( باید بگم که سرور گوگل هک نمیشه در این روش در این روش ایمیل قربانی کرک میشه و جیز عجیبی هم نیست هزاران کاربر در روز ایمیل هاشون هک یا همون کرک میشه )
پیشنهاد برای باز پس گیری دامینتون :
به دادگاه مراجعه کنید و ادعای جعل اسناد کنید و فردی که به ان مزنون هستین را با دلایل به دادگاه معرفی کنید ... قاضی طبق حکم دستور برسی مدارک ارسال شده به نیک را توسط پلیس فتا میکنه که ادعای شما ثابت بشه ... در صورتی که ادعای شما رد بشه فردی که به ان اتحام وارد شده میتونه از شما به دلیل هتک حرمت شکایت کرده و ااعاده ی حیثیت کند ...
به صورت خلاصه اقدامی که انجام میشه طبق شکایت شما ارسال درستور برسی پرونده به فتا هست فتا از ایران نیک درخواست مدارک دریافتی را میکند نیک مدارک را به فتا ارسال میکند ، فتا از شما درخواست نوشتن متن نمونه به صورت دستی + امضا میکند ( همین کار از فردی که شکایتت کردید ازش میشه) سپس هر 3 نسخه به یک خط شناس جنایی ارجاع داده میشه و مورد برسی قرار میگیرد ( نحوه لرزش دست در هنگام نوشتن و امضا و .... توسط خط شناس برسی میشود ) سپس نتیجه به فتا و فتا نتیجه را همراه با مدارک پیوستی به پرونده به قاضی مربوطه ارسال میکند و طبق نظر خط شناس حکم نهایی صادر میگردد ...
شما کلا متوجه نشدید چی گفتم جعل چیه کی جعل کرده؟!! ایرانیک هک نمیشه ؟!! این همه بانک هک میشه با این همه امکانات مال کشور یمن هست ؟!! سایت ناسا هک میشه توهم توطئه هست؟!! بعد یه سایت یا سامانه خنده دار مثل ایرانیک هک نمیشه؟!! لرزش دست رو چک می کنن؟!! شما اصلا تو عمرتون دادسرا رفتید ؟ فکر کردید برای یه دامین وقت میزارن؟! اونی دامین من رو می خواسته چون com رو داره و یکسال برای طراحیش وقت گذاشته شریک من بوده و برنامه نویس حرفه ای هست ایرانیک که هیچ ناسا رو هم هک می کنه .ir رو هم داشت به دست می اورد که فکر یه جایی رو نکرده بود من مچش رو گرفتم و اولین فرصت با ایرانیک تماس گرفتم و گزارش دادم وگرنه الان دامین رو هم نداشتم ایرانیک هم می گفت احتمالا هک نشده خودت با رضایت خودت دامین رو منتقل کردی من الان برای com هم ازش شکایت کردم چون طبق قرارداد باید بهم برگردونه در صورت انجام ندادن تعهداتش ولی چون خیالش راحت بوده کسی پیگیری نمی کنه گفته بزار ir هم هک کنم که دیگه خیالش راحت باشه برای ادامه کارش البته پلیس فتا واقعا پیگیری می کنه و همینجا باید بگم دستشون درد نکنه زحمت میکشن واقعا
ویرایش توسط Rezateer : September 10th, 2018 در ساعت 23:49
-
-
September 10th, 2018, 23:46

نوشته اصلی توسط
Rezateer
شما کلا متوجه نشدید چی گفتم جعل چیه کی جعل کرده؟!! ایرانیک هک نمیشه ؟!! این همه بانک هک میشه با این همه امکانات مال کشور یمن هست ؟!! سایت ناسا هک میشه توهم توطئه هست؟!! بعد یه سایت یا سامانه خنده دار مثل ایرانیک هک نمیشه؟!! لرزش دست رو چک می کنن؟!! شما اصلا تو عمرتون دادسرا رفتید ؟ فکر کردید برای یه دامین وقت میزارن؟! اونی دامین من رو می خواسته چون com رو داره و یکسال برای طراحیش وقت گذاشته شریک من بوده و برنامه نویس حرفه ای هست ایرانیک که هیچ ناسا رو هم هک می کنه .ir رو هم داشت به دست می اورد که فکر یه جایی رو نکرده بود من مچش رو گرفتم و اولین فرصت با ایرانیک تماس گرفتم و گزارش دادم وگرنه الان دامین رو هم نداشتم ایرانیک هم می گفت احتمالا هک نشده خودت با رضایت خودت دامین رو منتقل کردی من الان برای com هم ازش شکایت کردم چون طبق قرارداد باید بهم برگردونه در صورت انجام ندادن تعهداتش ولی چون خیالش راحت بوده کسی پیگیری نمی کنه گفته بزار ir هم هک کنم که دیگه خیالش راحت باشه برای ادامه کارش
من حداقل 100 بار به دادسرا رفتم ...
من نگفتم نیک هک نمیشه گفتم اگه هک بشه طرف نمیاد یه دامین 4 تومنی بدرد نخور شما رو برداره میره یه دامینی که 10 میلیون ارزش داره رو ورمیداره ...
به هر حال شما سوال کردی پاسخ گرفتین ...
برام جالبه شما که دادسرا زیاد رفتین نمیدونید فتا یک نهاد اجرایی هست و نمیتونید مستقیم در فتا شکایت کنید ! فقط اگه نیاز باشه میتونید با هماهنگی برای گرفتن مشاوره و راهنمایی برید ...
-
-
September 10th, 2018, 23:51

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
من حداقل 100 بار به دادسرا رفتم ...
من نگفتم نیک هک نمیشه گفتم اگه هک بشه طرف نمیاد یه دامین 4 تومنی بدرد نخور شما رو برداره میره یه دامینی که 10 میلیون ارزش داره رو ورمیداره ...
به هر حال شما سوال کردی پاسخ گرفتین ...
برام جالبه شما که دادسرا زیاد رفتین نمیدونید فتا یک نهاد اجرایی هست و نمیتونید مستقیم در فتا شکایت کنید ! فقط اگه نیاز باشه میتونید با هماهنگی برای گرفتن مشاوره و راهنمایی برید ...
دادسرا شکایت کردم و به فتا ارجاع دادن ولی اینی که میگید میرن لرزش دست و ... چنین فرصتی ندارن در ضمن سایتی که روی com هست حداقل 100 میلیون ارزش داره و ir اون هم متقابلا می ارزه
-