-
July 28th, 2018, 17:36
گواهی ssl کومودو
سلام. من گواهی اس اس ال EV از کومودو خریدم. ولی تو قسمتی که باید کشور رو انتخاب کنم انتخاب ایران بهم ارور میده که
- `IR` is not a valid ISO-3166 country!
میخاستم بدونم اگه کشورمو یه کشور دیگه انتخاب کنم تو اطلاعات سرور و ادمین، آیا تو دادن سرتیفیکیت مشکلی برام ایجاد میشه؟ کسی تجربه ی مشابه داشته؟ چون بر اساس چند تا از شرکتای بزرگ ایرانی که از این سرتیفیکیتت استفاده میکردن اینو انتخاب کردم فک نمیکردم مشکل ساز بشه.
-
-
July 28th, 2018 17:36
# ADS
-
July 28th, 2018, 17:47
عضو انجمن
پاسخ : گواهی ssl کومودو
سلام
اگر دامنه شما شامل عباراتي مثل ir iran و ... نباشد . بله مي توانيد كشور ديگري اعلام كنيد
البته بهترين پيشنهاد براي شما خريد SSL از برند Certum هست
-
-
July 28th, 2018, 20:52

نوشته اصلی توسط
atefeh.z
سلام. من گواهی اس اس ال EV از کومودو خریدم. ولی تو قسمتی که باید کشور رو انتخاب کنم انتخاب ایران بهم ارور میده که
- `IR` is not a valid ISO-3166 country!
میخاستم بدونم اگه کشورمو یه کشور دیگه انتخاب کنم تو اطلاعات سرور و ادمین، آیا تو دادن سرتیفیکیت مشکلی برام ایجاد میشه؟ کسی تجربه ی مشابه داشته؟ چون بر اساس چند تا از شرکتای بزرگ ایرانی که از این سرتیفیکیتت استفاده میکردن اینو انتخاب کردم فک نمیکردم مشکل ساز بشه.
با سلام ،
برای گواهینامه EV یا همان Extended Validated هویت حقوقی درخواست کننده گواهی SSL به طور کامل بررسی می گردد .
شما برای تهیه گواهینامه EV برای شخصیت حقوقی ایرانی نمی توانید از برند COMODO استفاده کنید .
-
-
September 16th, 2018, 16:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
doholchi
بهم پیشنهاد شده اس اس ال COMODO بگیرم، سایتم در زمینه
اجاره خودرو بدون راننده هست؛ به نظرتون خوبه یا نه؟ گواهینامه دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
تمام پیام های شما گزارش شدن !
بخاطر یه بک لینک کل تاپیکای قدیمی و اسپم رو بالا اوردید !
همین امثال شما هستن که گند زدید به قضای وب ایران .
وبسایتتون بدلیل اسپم هم به گوگل هم گزارش خواهد شد
-