سلام،
خوبید شما؟
کی گفت میاد بک اند سایت رو میبینه و این حرفا؟! انشالله خدا کمکتون کنه!
فیشینگ ابیوز مشخصی هست. بنده هم همینجا عرض کردم شما اگر تونستید سایت بالا بیارید با اس اس ال سبز، ارور نات سیکیور موقع ثبت دیتا نده، بنده براتون لیست می فرستم شما خروجی رو به بنده بگید و حرفتون مورد قبوله. این حرف من برای اطلاعات ناکافی شما از علت به وجود آمدن اس اس ال هست... گفتم شاید تجربی انجام بدید و متوجه بشید که حرفتون به کل اشتباه هست. اطلاعاتتون بسیار پایه ای هست و فقط پابلیک کی و پرایوت کی شنیدید، ولی سیستم کاری اس اس ال رو به طور قطع میگم نمی دونید. لطفا یک فرم ساده بالا بیارید با اس اس ال سبز، یک تگ فرم اچ تی ام ال ساده هم بذارید. بنده یک متن داخلش میذارم، شما خروجی رو به من بدید. اوکی؟
مورد دیگه، کی صحبت ev یا dv یا ov کرد اصلا که الکی راجع بهش صحبت می فرمایید و صرفا شنیده هاتونو که اطلاعات راجع بهش ندارید یکجا به اشتراک می گذارید؟! کی راجع به این موارد صحبت کرد؟
بنده گفتم شما برای تست می تونید از لتس اینکریپت رایگان استفاده کنید تا ببینید امکان نداره! حالا اگر شما با لتس انکریپت تونستید، با بقیه هم می تونید چون استراکچر یکی هست... فرق در اینکریپشن هست فقط.
در انتها اگر کمی به زبان انگلیسی تسلط دارید مقاله زیر رو مطالعه بفرمایید. به اطلاعات شما بسیار می افزاید.
https://www.digicert.com/ssl/
خصوصا بخش
How Does the SSL Certificate Create a
Secure Connection?
و اگر بازهم براتون سخته، پاراگراف آخر در بالای عکس.
Because encrypting and decrypting with private and public key takes a lot of processing power, they are only used during the SSL Handshake to create a symmetric session key. After the secure connection is made, the session key is used to encrypt all transmitted data.
انشالله روزی برسه اطلاعاتمونو درست کنیم و اطلاعات اشتباه منتشر نکنیم.
تستی که بنده گفتم نیز بسیار ساده هست، اگر هنوز معتقدید حرف بنده اشتباه هست، لینک ارسال بفرمایید از تستی که گفتم، شاید این کار اطلاعات من رو کامل کنه
در صورت عدم تست شما من پاسخی به پاسخ شما نخواهم داشت چون مثل روز روشن است همه چیز برای آنان که اهل تفکر باشند.
موفق باشید،
با احترام.