-
July 25th, 2018, 22:48
پیاده سازی سرویسی مانند twitch
سلام خدمت اساتید.
نیازمند یه توسعه دهنده برای پیاده سازی سیستم مشابه https://www.twitch.tv هستیم.
کلیت سیستم مربوط به پخش آنلاین میشه و میخوایم توش قابلیتی مثله دونیت برای هر یوزر وجود داشته باشه (هر یوزر درگاه خودشو داشته باشه)
لطفا شرایط و هزینه پیاده سازی این سیستم رو بفرمایید.
-
-
July 25th, 2018 22:48
# ADS
-
July 25th, 2018, 23:55
پاسخ : پیاده سازی سرویسی مانند twitch
با سلام
من با سیستم twitch زیاد آشنایی ندارم ولی بسته به نیازتون سیستمی مشابه براتون پیاده سازی میکنم
لطفا از طریق تلگرام با بنده درارتباط باشید.
طراحی و برنامه نویسی وب سایت اندروید و آی او اس فروش ویژه سرور های مجازی و اختصاصی و هاستینگ حرفه ای با آفر های ویژه
آیدی تلگرام :
@mahdi1884
-
-
July 26th, 2018, 01:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
one3ervernahdi
با سلام
من با سیستم twitch زیاد آشنایی ندارم ولی بسته به نیازتون سیستمی مشابه براتون پیاده سازی میکنم
لطفا از طریق تلگرام با بنده درارتباط باشید.
سلام جناب جسارت نباشه این کار رو راحت میتونین با وردپرس انجام بدیم نهایتش باید از تم فارست قالب و افزونه بخرین به صورت اورجینال درگاه هم میشه یک درگاه زرین پال بگیرین و با افزونه راحت تقسیم کنید یا روش های مختلف رو تست کنید.
-
-
July 26th, 2018, 01:45

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
سلام جناب جسارت نباشه این کار رو راحت میتونین با وردپرس انجام بدیم نهایتش باید از تم فارست قالب و افزونه بخرین به صورت اورجینال درگاه هم میشه یک درگاه زرین پال بگیرین و با افزونه راحت تقسیم کنید یا روش های مختلف رو تست کنید.
نه خواهش میکنم
منظورم از "بسته به نیازتون" وردپرس هم بود ولی خب بعضی ها وردپرس رو دوست ندارن و ترجیع میدن براشون از بیس طراحی بشه
ضمننا من خودم نوشتن قالب و افزونه برای وردپرس رو بیشتر از نوشتن اسکریپت از بیس دوست دارم چون به نظرم وردپرس سیستم قوی داره و کار کردن باهاش برای ادمین وب سایت و دولوپر راحت تره
طراحی و برنامه نویسی وب سایت اندروید و آی او اس فروش ویژه سرور های مجازی و اختصاصی و هاستینگ حرفه ای با آفر های ویژه
آیدی تلگرام :
@mahdi1884
-
-
July 26th, 2018, 01:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
one3ervernahdi
نه خواهش میکنم
منظورم از "بسته به نیازتون" وردپرس هم بود ولی خب بعضی ها وردپرس رو دوست ندارن و ترجیع میدن براشون از بیس طراحی بشه
ضمننا من خودم نوشتن قالب و افزونه برای وردپرس رو بیشتر از نوشتن اسکریپت از بیس دوست دارم چون به نظرم وردپرس سیستم قوی داره و کار کردن باهاش برای ادمین وب سایت و دولوپر راحت تره
بدون شک وردپرس بهتره ! چون تنوع امکاناتش بیشتره ! اصلا بر فرض یک باگ گنده افتاد تو سیستم چیزی که زیاده متخصص وردپرس اما اسکریپت اختصاصی باشه باید فقط اسکریپتر بیاد چک کنه!
-
-
July 26th, 2018, 01:51

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
بدون شک وردپرس بهتره ! چون تنوع امکاناتش بیشتره ! اصلا بر فرض یک باگ گنده افتاد تو سیستم چیزی که زیاده متخصص وردپرس اما اسکریپت اختصاصی باشه باید فقط اسکریپتر بیاد چک کنه!
با جرف شما کاملا موافقم
آیدی تلگرام :
@mahdi1884
-
-
July 26th, 2018, 01:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
one3ervernahdi
با جرف شما کاملا موافقم
متشکرم
اگر وقت آزاد برای همکاری توی پروژه های مختلف داشتین بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.
( از استارتر معذرت میخوام چون نمیتونم پ.خ بفرستم )
-
-
July 26th, 2018, 02:01

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
متشکرم
اگر وقت آزاد برای همکاری توی پروژه های مختلف داشتین بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.
بله حتما چرا که نه لطفا از طریق تلگرام با بنده در ارتباط باشید
آیدی تلگرام :
@mahdi1884
-
-
July 26th, 2018, 02:04
سلام
خواهش میکنم راحت باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
متشکرم
سلام خواهش می کنم راحت باشید
-