-
July 24th, 2018, 00:17
کندی سایت های ایرانی در خارج از کشور
دوستان من الان در کشور دوست و برابر , ترکیه که فاصله چندانیم با ایران نداره هستم ولی چیزی که به محض آنلاین شدن با اپراتورهای تورک فهمیدم کندی شدید سایت های موجود بر روی سرور ایران بود !
اینم وضعیت اینترنتی هست که باهاش چک کردم :

حتی سایت IRIB و بانک ملت به سختی لود میشن !
-
تعداد تشکر ها از OMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2018 00:17
# ADS
-
July 24th, 2018, 00:21
عضو انجمن
پاسخ : کندی سایت های ایرانی در خارج از کشور
شبکه ایران همینه دوست عزیز به شدت محدوده به خارج (بیشتر اوقات)
-
-
July 24th, 2018, 05:05

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
دوستان من الان در کشور دوست و برابر , ترکیه که فاصله چندانیم با ایران نداره هستم ولی چیزی که به محض آنلاین شدن با اپراتورهای تورک فهمیدم کندی شدید سایت های موجود بر روی سرور ایران بود !
اگه از شبکه پابلیک شهری Turk teleckom و turksell استفاده می کنید اون کلا خرابه و کنده :دی
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
July 24th, 2018, 08:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
دوستان من الان در
کشور دوست و برابر , ترکیه که فاصله چندانیم با ایران نداره هستم ولی چیزی که به محض آنلاین شدن با اپراتورهای تورک فهمیدم کندی شدید سایت های موجود بر روی سرور ایران بود !
شاید بشه گفت کشور دوست. ولی برابری نمیبینم! مثلا سرعت اینترنت 30kb ایران با 30mb اونا برابر نیست 
اتفاقا منم از وقتی سایتم به سرور های ایران منتقل کردم دوستانم در خارج از کشور همین نکته رو بهم میگن. معتقد هستند که خیلی کند بارگزاری میشه و از تجهیزات ایران بیشتر از این هم انتظار نمیره
-
-
July 24th, 2018, 10:32
عضو انجمن
این مشکل به خاطر پهنای باند ضعیف و بسیار کم از ایران به خارجه، یعنی دانلود از خارج به داخل ایران نسبتا خوبه ولی آپلود به خارج بسیار کم خریداری و تنظیم شده است.،
البته بستگی به سرعت و پهنای شبکه دیتاسنتر شما هم دارد، برخی دیتاسنترها آپلودشان به خارج بسیار خوب و پرسرعت هست ( تست آپلود در سرور پارس آنلاین شرکت فراسو خیلی خوب بود) ولی آپلود برخی دیتاسنترها به خارج بسیار ضعیف هستند.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
July 25th, 2018, 09:15
خب اگه اینطور باشه که باید فاتحه سئوی سایت های سرور ایران رو خوند چون کراولر های گوگل همه در خارج کشور هستن و سرعت سایت هم قطعا تاثیر مهمی در رنکینگ گوگل داره !
-