سی پنل ایران ؟
ما الان سرور ایران داریم ، می دونید چقدر درد سر داره ؟
برق رو چیکار می کنید ؟ با adsl وصله ؟
سی پنل ایران ؟
ما الان سرور ایران داریم ، می دونید چقدر درد سر داره ؟
برق رو چیکار می کنید ؟ با adsl وصله ؟
دوست عزیز ایشون یک سوال دیگه داشتن در مورد تجهیزات چیزی نپرسیدن
دوست عزیز شما میتونید سی پنل نصب کنبد ولی مشکلات زیاد داره که همش بر میگرده به تحریماتمن يه سيستم الان دارم كه كنار من گذاشته با سيستم عامل ubuntu 10.10
نكته مهمش اينجاست كه پورت 3mb وصلش هست...!
در نظر داريم اين سيستم رو براي يه هاستينگ ايراني(تست) راه اندازي كنيم،كه ببينم ممكن هست يا خير...؟
كنترل پنلي كه مي خواهيم استفاده كنيم (سي پنل )!
خب دوستان اگر كسي مي تونه از 0 تا 100 راهنماييم كنه!ممنون مي شيم!
بهتر است CentOS نصب کنید و پنل دایرکت ادمین
سه مگ خیلی عالیه و به راحتی یک سرور را پاسخ میدهد.
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
سلام
لطف کنید یا سوالاتتون رو واضح بپرسید، یا از سوالات بچه گانه و کنایه زنی کناره گیری کنید... اولا که معمولا توی ایران از سی پنل کرک شده استفاده میکنن، ثانیا سایت سی پنل به سادگی با استفاده از وی* پی^ ان باز میشه و با خرید لایسنس سی پنل و نصبش روی سرور و یه کم تخصص در زمینه راه اندازی حرفه ای Virtual Private Network و روتینگ به سادگی میشه سی پنل رو روی سرور در هر کجای جهان حتی وسط تهران لود کرد (بدون اینکه لایسنس باطل بشه)...
[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
کار که میشه کرد، اما فقط برای هاستینگ پلویی!!! سرویس هاستینگ واقعی نیاز به چندین مورد داره (کسی که اینارو نداره و به خودش میگه دیتاسنتر یا خودشو مسخره کرده، یا مشتری رو ابله فرض میکنه):
قابل توجه دوستان، تمام موارد زیر رو میشه در ایران به سادگی تهیه کرد (البته نه به ارزانی)
1- برق پایدار (که شما حداکثر برای 2 ساعت برق پایدار دارید، تازه اونم فقط برای لپ تاپتون، نه مودم)
2- تهویه مناسب
3- قدرت کافی (لپ تاپ از سی پی یو های خانگی استفاده میکنه که کشش مورد نیاز هاستینگ رو ندارن)
4- پایداری قطعات (لپ تاپ های خونگی و تجاری برای کار های آفیس و هم اینترتینمنت استفاده میشن، روشن موندن مداومشون اونم در حالت لود کاری نابودشون میکنه)
5- سیستم ماژولار و تعویض سریع قطعات به جای تعمیرشون (که در لپ تاپ امکان پذیر نیست)
6- امکان استفاده از تجهیزات سوییچینگ و داپلر برای کاهش زمان داون بودن مجموعه (کماکان لپ تاپ نداره)
8- امکان پشتیبانی از قابلیت های کاربردی در شبکه مثل raid که در مادربورد لپ تاپ ها تدارک دیده نشده
9- اتصال پرسرعت به اینترنت (برای هاستینگ حداقل 2 مگابایت بر ثانیه واقعی)
10- امکان استفاده از لودبالانس، کریتیال پَث وی بای پَس و هات لاین کنترل (خدمات یک nsp) برای تامین خط اینترنت پایدار
[CENTER] تجربه خرید من از شرکت های مختلف هاستینگ
...:::با افتخار اولین شبکه هنری اینترنتی ایرانی:::...
ارائه ای بی نظیر برای نسل جوان
سلام،
- بله ما آي پي اختصاصي داريم...!
من همون اول گفتم كه از 0 تا 100 توضيح دهيد...!
چون ما مي خواهيم هم براي ديگران از پايه ياد بگيرند و هم خودمان به صورت كامل سرور رو كانفينگ كنيم...!![]()
Speed: 1000mbit/s Full duplex[LEFT] Uptime : %99.9
ID YAHOO: KAJOOSH
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)