درود
چند نکته در مورد این تاپیک دارم
اول اینکه دوست عزیز چرا از طریق مراجع قضایی پیگیری نمیکنید ؟ البته دیدم نوشته بودید پیگیر خواهید بود ولی تو عمل هم منتظر هستیم تا ببینیم واقعا کار شما قانونی بوده یا نه ؟
دوم اینکه رو چه حسابی به کسی اعتماد میکنید که بالای ده تاپیک کلاه برداری حذف نشده اون تو انجمن هست ؟ حتی قانون هم برای دادن مجوز میگه فرد نباید سابقه دار باشه از جمله شاپرک که گفته تنها پرداخت یارهایی مجوز میگیرند که سابقه خلاف و یا حتی بدهی و بدقولی مالی نداشته باشند اونوقت قانونی که میتونه گوش طرف را بپیچونه این حرف را میزنه اما شما به همچین افرادی چطور اعتماد میکنید ؟
اصلا شما یک دلیل ، فقط و فقط یک دلیل برای اعتماد به این فرد یا این درگاه بیارید تا همه ما قبول کنیم شما حق دارید
اما اونچه برداشت خودم هست اینه که ایشان درگاه را با علم به خلافکار بودن شما دادن و بعد خواستن با باجگیری پول را ندن و این هم یک راه درآمدزایی هست وگرنه پولی که یک هفته شاکی نداشته باشه باید تسویه بشه و تنها قطع همکاری درست هست اما خوب این هم یک شیوه درآمدزایی هست
یک پیشنهاد هم برای مدیران انجمن دارم ، یک قسمت و یک انجمن خاص برای تخلفات این فرد ایجاد کنند ، مطمئنا رونق زیادی به انجمن خواهد داد و انجمن فعالی خواهد بود