-
December 15th, 2010, 19:15
پاسخ : جوملا حرفه ای است؟
کی گفته جوملا بهترین cms دنیاست؟
بهتره بدونی بهترین cmf دنیا دروپال هست و مقام اول رو داره جوملا موملا فعلا باید ...
بعد بین cms ها به نظرم بهترین وردپرس هست جوملا جنازه هست یه چیزی شبیه به مووبل تایپ دیزلی
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
بهتره بدونی بهترین cmf دنیا دروپال هست و مقام اول رو داره جوملا موملا فعلا باید ...
بعد بین cms ها به نظرم بهترین وردپرس هست جوملا جنازه هست یه چیزی شبیه به مووبل تایپ دیزلی
Warning: require_once(vimax.php) [
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
تعداد تشکر ها از vimax به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2010 19:15
# ADS
-
December 15th, 2010, 19:35

نوشته اصلی توسط
vimax
بعد بین cms ها به نظرم بهترین وردپرس هست جوملا جنازه هست یه چیزی شبیه به مووبل تایپ دیزلی[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
جنازه ! بر اساس كدوم معيار؟
-
تعداد تشکر ها از tarantino به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2010, 19:45
بر همون معیاری که عزیزان با 2 تا سی ام اس کار کردن میگن جوملا بهترین... اصلا جوملا در حدی نیست که بخواد بهترین باشه باز دروپال یا وردپرس بود یه چیزی
یه سرچ کوچیک توی گوگل به شما ثابت می کنه رفرنسای سی ام اس های کدباز رو مطالعه کنید ببنید اصلا واسه چه سازمان هایی نصب شده هست بعد به ای نتیجه می رسید که جوملا فقط واسه تفریح خوبه برنامه نویس هایی هم که میگن آقا این بهتره با سی ام اس دیگه سعی نکردن کار کنن یا به این تعصب دارن! چون خودم تجربشو دارم میگم به هر حال پ.ن ماله بابام نیست پس نگین منم تعصب دارم
function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line
2475
-
-
December 15th, 2010, 19:46
بچه ها دعوا نکنین . همشون خوبن ، شما خوبین ؟
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2010, 21:53
عضو انجمن
نمی شه گفت کدوم سیستم از همه بهتره ،
اما باید توجه داشت دروپال ، یکی از قوی ترین و ایمن ترین سیستم های مدیریت محتوای جهان به شمار می آید.
بر این مبنا میتوان دروپال را در پیاده سازی پروژه های بزرگ وب ، سیستم مدیریت محتوای موفقی نامید.
دروپال در بیشتر مواقع مورد استفاده برنامه نویسان php است و با توجه به پیچیدگی و پیش بینی های انجام شده در آن ، بستر مناسبی برای پیاده سازی پروژه های این برنامه نویسان را مهیا میسازد.
لازم به ذکر است که دروپال بر خلاف بعضی از سیستم ها ، تنها به امنیت ، قدرت و اصول اهمیت داده است، نه به ظاهر و آسان بودن ...
-
تعداد تشکر ها از aalireza439 به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2010, 22:08
اتفاقا دروپال قلق ( با ق بود یا غ یادم نیست دی
داره اون دستت بیاد هر کاری می تونی باهاش کنی خیلی خیلی هم منعطف هست من توی سایتی در ایران فعالیت می کردم که متعصفانه الان ماهیتش تغییر کرده چیزای زیادی در مورد سی ام اس ها توش بود هر چه یاد دارم از اون سایت بود..خدا رحمتش کنه.پس دروپال اوله!
2475
-
-
December 16th, 2010, 14:49
عضو جدید
میخوام جوملا رو تا جایی یاد بگیرم که بتونم برای مراکز مهم سایت راه اندازی کنم مثلا مدارس مراکز فرهنگی و.....خبری و شخصی
-
تعداد تشکر ها از bps به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 16:52
عضو انجمن
قبلا" هم در این زمینه جنگ شده بود! نتیجه = جوملا
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2010, 17:09
2475
-
-
December 16th, 2010, 17:18
عضو انجمن
هرچی حسین جان (CMStalk ) بگن همون خوبه :دی
حسین جان نتیجه آمارتون رو بگید تا بفهمن که وردپرس اصفهانی چه می کنه :دی
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید