سلام
اصولا دوست ندارم در کار دیگران دخالت کنم ولی خوب پیگیری اینکه چطور کسی از این دیتا سنتر به ایرانی ها سرویس با 100 درصد گارانتی تحریم نشدن میده برام جالب بود
من باهاشون چت کردم و نتیجه این بود :
نتیجه کلی و عمومی چت اینکه :
من : سلام ، من یک سوال دارم ،من از ایران هستم آیا میتوانم از شما سرور بگیرم ؟
ایشون : بله ، حتما
من : شما با تحریم بین المللی مشکلی ندارید ؟ گارانتی میکنید و تضمین میدهید ؟
ایشون : ما دقیقا نمیتونیم به شما سرویسی بدهیم وقتی شما در ایران هستید و ما دقیق قادر به این کار نیستیم
من : اگر من یک شرکت در کانادا داشته باشم چطور ؟ آیا به نام شرکتم در کانادا میتوانم از شما سرور بگیرم ؟
ایشون : بله ، ولی من دراین رابطه مطمئن نیستم
ایشون : چون اگر شما در ایران قرار داشته باشید ، من فکر نمیکنم بتوانیم به شما سرویس دهیم .
من : بسیار خب ، از راهنمایی شما متشکرم
ایشون : خواهش میکنم ، قابلی نداشت
من : خدانگهدار
این دیتا سنتر اگر بفهمه مصرف کننده ایرانی هست اون فرد به مشکل بر میخوره !
با این اوصاف فکر میکنم این قدمی هم که شما برداشتید مانند دیگر قدم های شما در زمینه هاستینگ است !
زدن دیتا سنتر اختصاصی ، مشکل با پرشین هویز ، اون کاربر معروف که تاپیکش شده یکی از ایندکس های معروف گوگل
دیتا سنتر اختصاصی (( samanenic ))
یا
سعید نجد علیزاده (Samanenic) جواب دهد!
یا
سامانه نیک (samanenic) کلاه گشاد به شما هدیه میدهد!!!
دوست عزیز خیلی ها دوست دارند سایت وب هاستینگ ایرانی به روزی برسه که کاربرا با اطمینان بیان توش سرچ کنند و خریدشون رو انجام بدن ولی این چنین حاشیه ها هم به فروشنده های دیگر لطمه میزنه و هم باعث میشه این فروم اون حس قابل اعتماد بودن خودش رو از دست بده ( کاربری که این حاشیه ها رو ببینه دیدش نسبت به فروشنده هایی که در این فروم فعالیت میکنند عوض میشه و این هم برای وب هاستینگ خوب نیست و هم برای فروشنده ها )
باید قبول کرد یکی از بهترین بازار های هاستینگ در ایران همین فروم است پس با ندانم کاری های خودمون به این بازار که حاصل زحمت چندین نفر و بسیار کاربر است لطمه نزنیم و بزاریم استعداد هاش شکوفا بشه و اون رو یک محیط مناسب برای تبادل نظر (علمی و غیره ) و خرید و فروش کنیم .(بهتره به دور دست ها نگاه کنیم نه به سود امروز )