-
July 10th, 2018, 13:08
عضو انجمن
مشکل دسترسی یک یوزر به تمامی یوزرها
سلام
یکی دو روز پیش برای مشتری روی سرور مجازی خودش اومدم سی پنل نصب کردم و WHMCS.
بعد پکیج ساختم توی WHM و اومدم WHMCS رو به درگاه وصل کردم برای خرید و این موارد.
یکی دو تا خرید تست انجام دادم. همه چیز بی مشکل بود الا یک جیز:
یک نفر که خرید می کنه و یوزر براش ساخته میشه، می تونه از توی سی پنل وارد تمامی یوزرهای دیگه هم بشه. توی WHM هم owner روت داره.
چه یوزرهایی که خرید تست کرده باشم و چه دستی ساخته باشم، از داخل سی پنل خودشون می تونن به تمامی یوزرها دسترسی داشته باشند.
یک مقدار سرچ کردم جایی نوشته بود UID یوزرها رو چک کن. چک کردم و همه از ۱۰۰۰ به بعد بودن.
موقع ساحت پکیج هم هیچ کدوم از پکیج ها ریسلر نیستن که بگیم دسترسی داشته باشند.
توی ssh که دستور ls -l رو می زنم، owner این یوزرها خودشون هستند (user:user هست). اما داخل WHM بخش list account می بینم owner همه شون root هست.
میشه راهنمایی کنید چه باید کنم؟ یا چه چیزی رو باید سرچ می کردم که سرچ نکردم؟
دسترسی روت به سرور دارم.
با تشکر
-
-
July 10th, 2018 13:08
# ADS
-
July 11th, 2018, 00:48
عضو انجمن
پاسخ : مشکل دسترسی یک یوزر به تمامی یوزرها
سلام
راه حل:
مشکلی نبود اصلا. چون با یوزر روت لاگین کردم، از list account هم وارد هر اکانتی می شدم با دسترسی کامل بودم و می تونستم بین یوزرها راحت سوئیچ کنم.
با دسترسی یک یوزر رفتم دیدم کاملا اون چیزی که باید باشه هست.
با تشکر
-
-
July 11th, 2018, 00:57

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
راه حل:
مشکلی نبود اصلا. چون با یوزر روت لاگین کردم، از list account هم وارد هر اکانتی می شدم با دسترسی کامل بودم و می تونستم بین یوزرها راحت سوئیچ کنم.
با دسترسی یک یوزر رفتم دیدم کاملا اون چیزی که باید باشه هست.
با تشکر
بله دقیقا . البته این مشکل نیست . با اکانت ریسلر هم اگر وارد بشید به تمام یوزر های زیر مجموعه دسترسی دارید روت که جای خود دارد . به راحتی با منوی کشویی میشه جابجا شد بین هاست ها که خیلی هم خوب هست به نظرم
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2018, 01:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
بله دقیقا . البته این مشکل نیست . با اکانت ریسلر هم اگر وارد بشید به تمام یوزر های زیر مجموعه دسترسی دارید روت که جای خود دارد . به راحتی با منوی کشویی میشه جابجا شد بین هاست ها که خیلی هم خوب هست به نظرم
بله، ظاهرا در آپدیت جدید این امکان اضافه شده و من هم از این مورد بی اطلاع بودم.
توی نسخه های قبلی چنین چیزی ندیده بودم. برای همین هم تعجب کردم و هم ترسیده بودم راستش که چرا این جوری بوده! کل امروز درگیر این مسئله بودم که دوستم گفت ماجرا از چه قرار هست و توی نسخه جدید این جوری شده ظاهرا.
دو تا مزیت داشت: ۱- این مورد رو فهمیدم. ۲- فهمیدم اشتباهی نداشتم خوشبختانه. البته بقیه اشتباهات کی مشخص بشه خدا داند
)
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2018, 01:42
عضو انجمن
سلام پست خوبی بود منم به این مشکل خورده بودم که به فکرم اومد واقعا چرا باید این شکلی باشه در حالی که همه چیز کانفینگه بعدش متوجه شدم چون قبلش با روت لاگین شدم و خارج نشدم.
-