با سلام و احترام
محبت کنید این درخواست را کامل مطالعه کنید و در صورت تایید توضیحات تکمیلی و هزینه ها اعلام شود
بنده قصد دارم به شکل جدی کار میزبانی وب - فروش سرور مجازی و غیره را راه اندازی کنم
به این موارد نیاز دارم
1 - ارائه پیشنهاد سرور اختصاصی ایران ( در صورت امکان به شرط تملیک) جهت راه اندازی هاستینگ cpanel – directadmin – pelesk و ارائه نمایندگی در هر 3 پنل به همراه اجاره بخشی از سرور به عنوان Vps
ارائه پیشنهاد در مورد raid بندی سرور و ....
2- ارائه پیشنهاد سرور اختصاصی آلمان جهت راه اندازی هاستینگ cpanel - و دانلود و ارائه نماینگی هاست + اجاره تخصصی vps
ارائه پیشنهاد در مورد raid بندی سرور و ....
3 – نیاز به یک نفر جهت مدیریت هر دو سرور _ خدمات ذیل از این شخص مورد انتظار است (با پرداخت ماهیانه)
مانیتورینگ
راه اندازی سرویس ها و نصب نرم افزار های مورد نیاز از جمله litespeed و...
رفع مشکلات کاربران و پاسخگویی در پرتال پشتیبانی – در شاخه مربوطه
به علاوه نصب و کانفیگ whmcs و بروزرسانی خدمات مورد نیاز ....
برقراری امنیت سرور ها و ماژول ها و کنترل پنل ها به صورت تخصصی به همراه فایروال نرم افزاری
راه اندازی vcenter و ایجاد دسترسی
نصب و پشتیبانی سامانه مانیتورینگ – تعریف Q - محدودیت پورت ماشین ها و مانیتور پکت ها
4 – معرفی شخصی با داشتن علم فروش و حضور آنلاین در سامانه - قیمت گذاری - مدیریت همکاری در فروش و .... (پرداخت ماهیانه) + پورسانت
5 – طراحی سایت مطابق با درخواست ما + whmcs و از همه مهمتر سئو کامل
6 – نیاز به پنل های ثبت دامنه ایران و خارج و اتصال به whmcs
خواهشم اینه که در هر مورد که میتوانید همکاری کنید و به ما کمک کنید ، اعلام نظر بفرمائید به همراه ریز هزینه ها
مورد دیگه اینکه بودجه ای هنوز مصوب نشده با توجه به اینکه استارت کار هست و آینده نگری هم منظور خواهد شد سرویس ها و هزینه ها را قیمت گذاری بفرمائید.
در صورتی که پیشنهادی غیر از این مدل درخواستی جهت راه اندازی و خرید سرور ها دارید لطفا بفرمائید.
در مجموع انتظار میرود همکاری لازم با ما لحاظ گردد. از اینکه شما را در دنیای مجازی میشناسیم و اعتماد داریم بسیار خوشحال هستم
با تشکر و احترام فراوان.
دهقانی
شماره تماس : 09199047951 واتس آپ در خدمت هستم
ایمیل : seecurity@yahoo.com
آدرس : شیراز
- - - Updated - - -
ببینید انتظارمون از مدیر سرور :
مانیتورینگ
راه اندازی سرویس ها و نصب نرم افزار های مورد نیاز از جمله litespeed و...
رفع مشکلات کاربران و پاسخگویی در پرتال پشتیبانی – در شاخه مربوطه
به علاوه نصب و کانفیگ whmcs و بروزرسانی خدمات مورد نیاز ....
برقراری امنیت سرور ها و ماژول ها و کنترل پنل ها به صورت تخصصی به همراه فایروال نرم افزاری
راه اندازی vcenter و ایجاد دسترسی
نصب و پشتیبانی سامانه مانیتورینگ – تعریف Q - محدودیت پورت ماشین ها و مانیتور پکت ها