نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی ایران ، آلمان ، فنلاند ، آفرتابستانه نیک کلاد!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید TheKIngRagnar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران ، آلمان ، فنلاند ، آفرتابستانه نیک کلاد!

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
    عزیز : روی صحبت چیز دیگریست .

+ به هر کس ثابت میکنی که داری الکی میگی بدش میاد !

+ شما خودت اومدی مشتری گفته با هزینه ی زیر 50 ت وی پی اسی میخواد از ایران با پورت 10 گیگ شما اومدین بهش آفر دادین ! منم از شما پرسیدیم که آیا کاربر اجازه ی استفاده از پورت 10 رو داره ؟ شما شاکی شدی ! در حالی که اولا اگر جواب میدادی هم اون کاربر به حقایق دست میافت + هم خودمم نیاز داشتم ...

+ اون dynababnner هم که اصلا طراح نیست و دلال هست + خیلی بچه هست + نمونه کارای دیگران رو اومده به عنوان مال خودش نشان میده و من هم اینو ثابت کردم و به این خاطر ایشونم شاکی هستن .

یوزر میزبان 97 هم که یک سری اشتباهات تایپی داشتن که بهشون گفتیم و رفع شد .

یوزر kingragnar هم که به خاطر لحن صحبت کردنشون اصلا در حدی نمیبینم که بخوام ازشون صحبتی کنم اما چند مورد رو حیفم میاد نگم : اولا خیلی در محیط مزخرفی بار اومدند که این لحن صحبت کردنشونه + مولتی یوزر همون بنده خدایی هستن که واسش بی برو برگرد و بدون هیچ استدلالی دارن فحاشی میکنند و گوششونم بدهکار نیست در حالی که من فقط به یوزر مربوطه گفتم نیا سروری که رمش ddr3 هست رو به عنوان ddr4 بفروش . نیا سروری که 30 ترا ترافیکشه به عنوان 36 ترایی بفروش صادق باش با مشتری ...

یوزر رضوی هاست هم که مانند همون جریان میزبان 97 ...

این چند یوزر همانند شما قصد ارائه ی سرویسی خارج از چیزی که واقعا هست رو دارند که بنده فقط و فقط میگم به مشتری اطلاعات درست بدید ...

p: مدیران انجمن هم خودشان به این موضوع واقف هستند که اکثر فروشندگان صادق / با سابقه ی انجمن اینجارو ترک کردند به خاطر وجود همچین افرادی ...
    باز اینجا پیدات شد که پیشته پیشته
    دکمه سیکتیر رو در اختیارت گذاشتم تا راحت بتونی ترک کنی این تاپیک رو متاسفانه فکر میکنم خیلی دوست داری خوار مادرت اینجا به هوا کشیده بشه

بله مدیران هم میدونن چنین افرادی مانند شما ریدن به انجمن با انتقاد های کس*شری که میکنن
    سوادتم اگه بکشه یوزرم kingragnar نیستش چشماتو باز کن از بس زدی داری کور میشی

دکمتو فشار بده برو حوصله بچه سال های هرزه مثل شمارو ندارم که حتی خا*یه ندارید یک ادرس سایت بزارید تا بدونیم کی هستید توی‌پیام خصوصی فروش به سرور نکنید مولتی یوزر عزیز
    دکمتو بزن برو

جا داره از NetworkFA هم اینجا تشکر کنم
    ویرایش توسط TheKIngRagnar : July 9th, 2018 در ساعت 00:54

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)