سلام
متاسفانه مثل اینکه servermarkazi.com داره به کار خودش ادامه میده و همچنان قربانی میگیره ، من هم همین مورد رو داشتم - مثل اینکه زیادی خوش خوشانش شده بسیار خوب - بعد از این اتفاق تکراری اومد اینجا و سرچ کردم ببینم کسی درباره این هاستیگ چیزی گفته یا نه - که متوجه شدم کارش همینه - زنگ زدم به درگاهش که
netxtpay.org هست و موضوع رو بهشون گفتم - مثل اینکه کم شکایتم نداره - احتمالا تابستون شده و باز بچه مدرسه ای ها ریختن تو نت - یه حساب سر انگشتی کنین تو همین انجمن 2 تا تاپیک صرفا سر این موضوع باز شده فرض کنیم 10 نفر که فقط اعلام کرده باشن و هر کدوم 30 تومن میشه 300 تومن مفت واسه یه همچین شخص احمقی ؟ از دوستان یه تقاضا دارم اولا اینکه به درگاه بانکیش تماس بگبرید و اعلام کنید همچین موردی رو (صرفا جهت اطلاعشون چون اونها هم باید از طریق فتا بهشون اعلام بشه ) دوم اینکه از طریق ساایت زیر که سایت رسمی پلیس فتا هست وارد بشید
https://www.cyberpolice.ir/page/20911
در پایین صفحه گزارش فروشگاه اینترنتی رو بزنید و فرم و با مدارکی که دارید از این تازه به دوران رسیده پر کنید
و در نهایت 1 ساعت و یا شاید کمتر به دادسرا مراجعه کنید _ جرائم اینترنتی )
اصلا موضع 20 تومن و 30 تومن و هیچیز دیگه نیست - مملکت همیناست دیگه تاپیک که ایجاد شده مال 1 ماهه پیشه و هنوزم داره اینکارو انجام میده - لطفا پیگیری کنید و اگر خواستید که با هم در ارتباط باشیم پیغام خصوصی ارسال کنید .