نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
با سلام

گرامی 200 هزار تومان دلار خیلی ارزون حساب کنید می شود 30 دلار که نمیشه برای این مبلغ شما هر راهی برید برای خرید مستقیم از سایت های خارجی میبینید گرونتر از خرید از همین سایت های ایرانی خواهد شد.
تمام سایت های خارجی فی خرید دارند + هزینه فی همون کارتی که استفاده میشه دیگه بماند بتونید ولیدیشن کنید یا خیر.
سایت های ایرانی حالا نه پیمنت 24 که اگر گرون هست برای شما دیگر سایت ها هم هستند که کار میکنند.
و یا حتی کسایی که ماین میکنند و یا ترید می کنند و درآمد روزانه بیرون میکشند حتی خود ما روزانه 50 دلار خروجی داریم که ذخیره میشه ولی اگر کار شما ماهی 1 بار راه بندازیم با اون مبلغ شما مشکلی نیست,مایل بودید از طریق سایت در تماس باشید.

موفق باشید.

ممنون میدونم بودجه ام خیلی خیلی کمه اما خب نهایت در همین حد میتونم ماهانه پس انداز کنم و قصد دارم تو ارز های مجازی پس انداز کنم و تا یه 4 - 5 سالی هم به پولم دست نزنم ببینم بعد 5 سال چقدر میشه.

سایت های خارجی هم درسته کارمزد و... میکشن روش ولی هرچی باشه من میخوام در نهایت اتریوم بیشتری دستمو بگیره و اگه با قیمت دلاری خود اتریوم که مثلاً الان 460 دلاره خرید کنم و مثلاً 2 الی 5 دلارم کارمزد بدم به نظرم خیلی بهتره تا اینکه از پیمنت 24 با قیمت الانش که حول و حولش 500 دلاره بخرم و بعدش همون لحظه هم بخوام بفروشم 460 دلار بخره!

پیشنهاد شما هم خیلی خوبه فقط خواستم بدونم چطوری حساب میکنید که خودتونم ضرر نکنید یعنی مثلاً فکر کنید اتریوم قیمتش آمد رو 300 دلار و این قیمت مسلماً زمان فروش نیست و بیشتر جهت خرید خوبه خب شما تو چنین قیمتی فروش دارید؟

من نهایت ماهی 0.05 اتریوم میخوام همین که البته اونم تا زمانیه که قیمت اتریوم زیر 500 دلار باشه و بره بالاتر نمیخرم تا دوباره بیاد پایین.